Du læser nu
COOLSCULPTING – hvordan det gik..

COOLSCULPTING – hvordan det gik..

ANNONCE – udgivet i samarbejde med N’Age

COOLSCULPTING - hvordan det gik..

For et par måneder siden skrev jeg et langt indlæg om nogle af de beauty-ting (.. i mangel af bedre ord) jeg vil kaste mig ud i inden brylluppet – for at stå så skarpt som overhovedet muligt på min store dag. Og for nu at mane den til jorden fra start – det irriterer mig, at man ikke må skrive et par ord om at ville gøre sig ekstra umage på en af de vigtigste dage i sit liv uden at få skudt i skoene at man ‘ikke hviler i sig selv’ er ‘usikker’ eller det der er værre. Altså – jeg synes selv at jeg er pænest når jeg husker at skifte neglelak når den begynder at skalle. Eller når jeg husker at få ordnet min udvækst før den bliver for kriminel. Men det er jo ikke sådan så jeg går rundt og græder indvendigt, hvis det lige glipper og neglene ligner noget der er løgn og håret ditto. På samme måde kan jeg også have det, hvis jeg i en periode vejer lige 5kg (eller mere) mere end jeg egentlig selv synes er pænest. Eller hvis jeg får en bums på kinden. Herregud – er det ikke meget normalt? Også selvom man grundlæggende synes, at man nu egentlig er faldet meget heldigt ud!? Så ja.. Med de ord – tilbage til historien om Coolsculpting og om mine tykke arme, der gerne vil se flotte ud i en stropløs brudekjole.

 

For I var mange der var nysggerige sidst – både i kommentarsporet og per mail. For min egen del er det 2 måneder siden jeg var i stolen, så jeg venter stadig (utålmodigt) på at kunne se det endelige resultat. Sidst jeg målte mig havde jeg smidt 2,5cm om armen og så kan jeg mærke at jeg er blevet væsentligt mere fast i kødet. Mine jakker og skjorter sidder bedre og jeg er faktisk ret tilfreds med resultatet – jeg håber, at der sker lidt mere den næste måneds tid og så må jeg vurdere sammen med Christian (min behandler – virkelig sød og kompetent!!), om jeg skal have en tur til for lige at tage det sidste. Med mine lange arme var jeg godt forberedt på at jeg muligvis skulle have mere end en enkelt påsætning:) De endelige resultater og før/efter-billeder viser jeg frem i et indlæg, når processen er nået til vejs ende!

 

Mens jeg lå i stolen, stillede jeg 8 hurtige om Coolsculpting til Karina fra N’Age – hun ved nemlig en hel masse om det, og jeg håber, at I kan få glæde af hendes svar nedenfor.

 

Hvordan fungerer Coolsculpting? Ved at tilsætte en kontrolleret frysefunktion på en time, trækkes energien ud fra fedtcellen. Indholdet i fedtcellen, lipiderne, krystaliseres og fedtcellerne dør. Når fedtcellerne dør, starter en naturlig proces i kroppen som gradvis reducerer fedtlagets tykkelse. Den proces sker løbende i op til 4 måneder. Processen fører til en synlig og målbar reducering (mindst 20-25%) af fedt, på den del af kroppen som er blevet behandlet.

Er alle egnede til at blive behandlet med Coolsculpting? Nej, du kan faktisk både være for tynd eller for tyk til den. Det er en skulpturerende behandling, som fungerer godt til genstridige fedtdepoter. Typisk skal du kunne nive en gavmild ?luns? fedt ud I det pågældende område. Hvis det kun er hud går det kke, der skal være lidt ?guf?, omvendt hvis man har meget over det hele, vil man ikke opnå et god effekt.

Hvilke områder kan man få det på? Mave, inderlår, yderlår, knæ, bh dellen, flankerne/dansehåndtag, dobbelthage og armene.

Gør det ondt? Nej, lige når man får behandlingsstykket på foregår det med vacuum og det føles lidt mærkeligt, så snart kølefunktionen bliver slået til, kan man ikke mærke mere. Når behandlingen er slut, får man en lidt hård massage på 2 minutter (for at hjælpe med at transportere lipiderne væk fra området), den er ikke så rar. Efterfølgende kan man være øm I 1-2 uger.  (Acie; helt enig.. det er ikke så rart når behandlingsstykket kommer på, men det går hurtigt over… jeg fik efterfølgende et lille blåt mærke på den ene arm – det er helt normalt. Det kan I se på billede nedenfor. Helt fredeligt)

Kan man se resultater med det samme? Patienter kan se resultater så hurtigt som tre uger efter behandligen, men det mest dramatiske resultat vises efter en til fire måneder.

Og er resultateterne permanente? Ja, det er de.

Hvor lang tid tager en behandling? 1 time pr. område

Er der andet, du synes det er godt at vide, inden man lægger sig i stolen? Læs mere om CoolSculpting her og book evt. en tid til en gratis konsultation, for at få et realistisk billede af hvad der kan lade sig gøre.

 

 

 

COOLSCULPTING - hvordan det gik..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top