Du læser nu
OUTFIT – Casual Friday..

OUTFIT – Casual Friday..

OUTFIT - Casual Friday..

 

Hej agurk… Hvad skal du lave i weekenden!? Hej venner… Så lidt som muligt. Ish. I aften skal jeg til Danish Beauty Awards – har heldigvis udliciteret tjansen med at skulle på scenen hvis vi vinder, så mit job er bare at drikke vin og spise god mad. Overkommeligt.

Ja, det lyder da som om det er lige til at klare… Hvad har du på idag? Slap fredags-uniform. Jeg var i fitteren i morges og havde pakket taske igår aftes – det blev til sneakers fra Isabel Marant , slacks fra Monki, stribet sweatshirt fra H&M, navy uldjakke fra H&M og min nye Gucci-taske. Elsker den ok meget;)

Dejligt – du ser også meget maritim ud som du står der i sømandsjakke og striber, med bølgen blå som backdrop… Ja ik’?! Men don’t get fooled. Var bare ude og spise en is efter frokost for at fejre en kollegas følle. Ikke meget maritimt over det.

Ok ok.. Hvad har du ellers lavet den sidste uge? Honestly? Det samme jeg altid laver.. Står tidligt op og går i træningscenter, spiser meget kål og meget kylling og går meget på arbejde.. Ugens highlights var en vinmnenu på Famo i onsdags og besøg af en fotograf, der skulle fotografere mig og mit klædeskab i tirsdags. Resten af ugen har været 100% business as usual.

Nå, men det lyder da spændende med den fotograf. Hvornår kan vi se resultatet? Er faktisk ikke sikkker. Til Juli tror jeg? I’ll let you know!

Ok – det er en deal. Ellers noget du vil sige? Ikke andet end ‘God weekend!!!’ 🙂

 

OUTFIT - Casual Friday..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top