Du læser nu
BRYLLUP – Pynt i hvid og guld..

BRYLLUP – Pynt i hvid og guld..

BRYLLUP - Pynt i hvid og guld..

Efter vi var nede og se vores bryllupsvenue i Italien i sidste weekend, er jeg gået helt i pynt-mode. “Pyntchefen”, er jeg blevet kaldt af et vennepar, siden jeg stod for nytårspynten for nogle år siden. Det passer nok meget godt;) Og hvis ikke man skulle pynte sit bryllup lidt, så ved jeg snart ikke hvad. Man kan argumentere for at det havde været smartere af mig at vælge en bryllupsvenue der lå lidt tættere på, når nu jeg insisterer på ats slæbe alt fra lemonade-tanke til marquee-bogstaver med, men det havde jo heller ikke været sjovt, hvis det hele var let;)

 

Farverne er hvid og guld (… stating the obvious, I know..) og det er lang tid siden jeg har hygget mig så meget med noget, som jeg har med udtænkningen af bryllupspynt. Jeg gider ikke bruge en formue på det, men tilgengæld gider jeg godt bruge tid og kreativitet på det. Jeg gennemroder eBay for kup (som jeg har fået leveret til New York, så ingen af dem er med her… Lidt skal jo også være en overraskelse;)) og Pinterest for inspiration til kreative DIY-løsninger. Herhjemme har jeg fundet gode ting i både Søstrene Grene, Tiger og diverse gør-det-selv-shops på nettet. Efterhånden har jeg et helt excel-ark der hedder “pynt”, så jeg kan huske hvad jeg har købt, tænkt og planlagt. Hvor skal flagguirlanden hænge? Og de små lanterner? Og hvor mange slags pom-pom’er og folieballonner har jeg fået købt?

 

 

Jeg ved der er mange bryllupper lige om hjørnet (vi skal til sæsonens første om bare to uger.. Juhuuu!!) og måske I er nogen derude der kan bruge lidt inspiration til pynten? Nedenfor kan I se en liste over dét jeg har vist på billedet her – og selvom man ikke skal holde bryllup, så kan det jo også være hyggeligt at gøre lidt ud af fødselsdagsfesten, venindens polter (*host host*) eller noget helt trejde:)

 

  • Lemonade-beholdere i glas med taphande 
  • Marquee-bogstaver, hjembragt fra USA
  • DIY bordnumre
  • Guld sugerør, fra Søstrene Grene
  • Små tavle-hjerter med klemmer, lignende
  • Guld-glimmer flagguirlande – DIY, guide kommer!
  • Små tavler på pind, Søstrene Grene
  • LED-lanterner, Søstrene Grene
  • Folie-ballonner (P-A-R-T-Y og H-O-O-R-A-Y), Søstrene Grene
  • Cake topper, Etsy

 

Brug for endnu mere inspiration? Jeg delte 11 DIY idéer til bryllupspynten i efteråret – dem kan I finde her.

 

BRYLLUP - Pynt i hvid og guld..

 

BRYLLUP - Pynt i hvid og guld..
BRYLLUP - Pynt i hvid og guld..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top