Du læser nu
REJSER – 10 tip til Toscana..

REJSER – 10 tip til Toscana..

ANNONCE – udgivet i samarbejde med SAS

REJSER - 10 tip til Toscana..

Toscana er, hvis man spørger mig, en alt for overset destination, når det kommer til den forlængede weekend. Bevares – det er også super oplagt som destination for en lidt længere ferie, men tit bliver de forlængede weekender ensbetydende med ‘storby-ferie’ og det er -næsten synd. For er det ikke netop i de lange weekender, at man har brug for at maxe ud på afslapning og god mad? Ihvertfald kan en weekendtur virkelig anbefales.. Det er både en ret billig og convenient destination, og mine 10 bedste tip til en forlænget weekend i Toscana får I her:

  1. Planlæg at tage afsted i april/maj eller september/oktober – her er færre mennesker og ikke alt for varmt.
  2. Flyv direkte fra København til Bologna med SAS – der er en afgang fredag morgen kl 8 fra København og retur igen mandag aften kl 20.. Ok perfekt til en forlænget weekend. Priserne starter ved 449kr one way.
  3. Lej en bil i Bologna – en bil er et must i Toscana og priserne er til at arbejde med. En Fiat500 kan man leje for 500kr for en weekend – oplagt til at drøne rundt i Toscana i:)
  4. Indkvarter jer på et af områdets mange villaer og nyd fred, ro og lokal vin og olivenolie. Vi boede på Villa I Barronci og det var simpelthen fantastisk.
  5. Kør rundt uden destination og mål – typisk er det sådan man finder det hyggelige lille Osteria, den smukkeste lille olivenlund eller noget helt tredje.
  6. Stop i San Casciano og gå en tur i det historiske centrum. Spis frokost på et lille Osteria (måske en gang pasta med trøfler?) og afslut med en is på et af byens mange gelaterias (vi fik blandt andet peccorino-is med friskværnet frisk peber på toppen. Super sjovt!)
  7. Kør til Firenze, parkér i et P-hus (fx under Mercato Centrale.. det koster et par euros og så slipper man for at kæmpe for at finde parkeringsplads) og drøs rundt i nogle timer – se domkirken, de mange smukke gader, kys din kærlighed på Ponte Vecchio og brænd alle dine penge i Gucci (.. ok – det var bare mig.. det er ikke mandatory, naturligvis.. Men her er virkelig god shopping!). Firenze er fantastisk!
  8. Spis GOD frokost på mozzerella-baren Obicá, som også findes i Rom, London, LA m.fl. Mhmm..
  9. Shop amok i Europas – måske – bedste outlet, der er på højde med Woodbury i New York. Her kan du finde Gucci, Bottega Venetta, Prada, Fendi, Nike, Burberry, Balenciaga og mange mange flere. Det hedder The Mall og ligger en halv times kørsel fra Firenze.
  10. Spis: meget is, mere pasta, bruschettaer lavet med lokale råvarer (vi fik varianter med friske tomater, aubergine, forårsløg  og meget andet) lokal olivenolie, drik Aperol Spritz, Prosecco og masser af vin… Carbs og procenter er i sandhed Toscanas force;)

 

Jo det var vist det – hvis I er nogle der sidder derude og brænder inde med et godt tip, så sig endelig frem. Jeg skal jo tilbage dertil inden længe (… om 154 dage, for nu at være præcis.. men who’s counting?! ;)), og prøver gerne noget nyt. Elsker simpelthen Toscana<3

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

REJSER - 10 tip til Toscana..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top