Du læser nu
DIY – Festlig flag-guirlande..

DIY – Festlig flag-guirlande..

DIY - Festlig flag-guirlande..

I sådan en lang weekend er det næsten oplagt at bruge lidt tid på at nørkle med et lille DIY-projekt. En flag-guirlande er – måske – verdens hurtigste og nemmeste af slagsen… Og også let nok til at man sagtens kan involvere små hoveder – enten egne eller nogen man har lånt;) Selv har jeg været igang med at lave den gyldne her til vores bryllup – den skal være noget længere, men heldigvis er det jo let at ‘bygge på’ med sådan en. Og så regner jeg også med at skulle lave nogle andre – måske én i hvid? Måske én med guldprikker på, der matcher vores stationary? Der er mange muligheder – og heldigvis er det et ret overkommeligt projekt, så det er ikke uoverskueligt at skulle have gang i lidt forskelligt:)

 

DIY - Festlig flag-guirlande..

[Jeg brugte gavepapir med guldglimmer, som jeg havde liggende fra julen 2014.. Man kan bruge lige det papir man har lyst til – det gælder bare om at finde noget med et mønster/print man kan lide. Et godt tip er – netop – at kigge efter gavepapir..]

 

DIY - Festlig flag-guirlande..

[Start med at lime bagsiden af papiret, så det kan blive lagt dobbelt. Så behøver man ikke bekymre sig om hvilken vej guirlanden skal hænge. Jeg brugte limlak, for det var lige det jeg havde, men man kunne ligeså godt have brugt en limstift..]

DIY - Festlig flag-guirlande..

[Klip derefter trekanter ud af det dobbelt-lagte papir. Jeg klipper altid free-style, for pynten må godt være lidt rustik på vores venue.. Man kan jo være mere eller mindre nøjagtig og omhyggelig alt efter temperament og øvrigt tema.]

DIY - Festlig flag-guirlande..

[Når jeg har klippet den første (i frihånd) bruger jeg den som skabelon for de andre]

DIY - Festlig flag-guirlande..
[Brug en helt almindelig hullemaskine til at trykke et hul i hver side på alle trekanterne. De skal bruges til at føre snoren igennem..]

DIY - Festlig flag-guirlande..

[Jeg har brugt et smalt satin-bånd – det er smart, for trekanterne kan ikke rigtigt glide rundt på sådan et, så man sikrer at de ikke klumper sammen på midten.. Skal man ikke lige bruge guirlanden til at tage billeder af lige med det samme, er det en god idé at lægge trekanterne i pres i en tyk på. Dér ligger mine nu, så de kan blive glattet lidt ud inden de skal i brug for alvor:)]

DIY - Festlig flag-guirlande..

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top