Du læser nu
BRYLLUP – vores invitationer..

BRYLLUP – vores invitationer..

Indlægget indeholder reklame iform af affiliate-links

BRYLLUP - vores invitationer..

Jeg fik det her billede på SMS flankeret af alverdens begejstrede emojis for et par uger siden (10 point til de af jer, der kan genkende fingrene og/eller ejermandens køkken;)), og synes det var så hyggeligt og rart. Alle vores invitationer er nemlig blevet sendt ud og so far har vi kun fået positive tilbagemeldinger. Rart. Det er jo altid lidt af et gamble, når man sådan inviterer til fest i udlandet.

 

Vi endte med at bestille vores invitationer fra Minted i samme design-serie som vores Save-The-Dates – jeg regner også med at skulle bestille menuer, bordkort, takkekort etc. i samme, og kan godt lide at man kan se at ‘look&feel’ går igen både i vores stationary, men også i vores decorations generelt (jeg viste øvrig pynt frem her).

 

Jeg har været super glad for at bestille fra Minted – det er et virkelig godt sted at købe invitationer til både bryllup, men også andre fester. Der er hurtig levering, en masse virkelig flotte designs at vælge imellem, gode muligheder for customization og så er priserne også væsentligt bedre end dem jeg har kunnet finde i Europa (også selvom man skulle blive ramt af en toldregning). Vores invitationer kan I se på hjemme siden HER.

BRYLLUP - vores invitationer..

 

BRYLLUP - vores invitationer..

 

BRYLLUP - vores invitationer..

 Kommentar (1)
  • Hej Acie,
    Jeg sidder selv og er ved at bestille invitationer fra Thrilling serien, men jeg kan simpelthen ikke få lov at lave “and” om til “og”?? Har du et godt fif der? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top