POSTKORT - et glædeligt gensyn.. - Acie

POSTKORT – et glædeligt gensyn..

POSTKORT - et glædeligt gensyn..

Aaaaahhh… New York! 5 1/2 måned siden sidst og et glædeligt gensyn. Det blev til en lidt hektisk weekend i København inden afgang (naturligvis også som slutning på en travl uge på job); en prøvespisning på en nyåbnet restaurant, lynpakning, et festligt bryllup og bum – et morgenfly mod New York. Var helt igennem udmattet, da jeg lod mig synke sammen i flysædet og brugte de næste 7 timer og 40 minutter på at se dårlige serier, spise Piratos og sove.. Blev hentet i lufthavnen af en Pix i højt humør og har derfra helliget mig livet i et tempo, hvor der både er plads til at læse Prinsesse Sofia-bøger, bygge lego og trille rundt en tirsdag formiddag i SoHo uden mål eller destination. Vi spiste Eggs Benedict på The Egg Shop i Nolita og gik ruten mellem alle favorit-butikkerne i området. Jo. Ferierne i New York er rare. Her slapper man af. Helt ind til knoglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top