Du læser nu
POSTKORT – et glædeligt gensyn..

POSTKORT – et glædeligt gensyn..

POSTKORT - et glædeligt gensyn..

Aaaaahhh… New York! 5 1/2 måned siden sidst og et glædeligt gensyn. Det blev til en lidt hektisk weekend i København inden afgang (naturligvis også som slutning på en travl uge på job); en prøvespisning på en nyåbnet restaurant, lynpakning, et festligt bryllup og bum – et morgenfly mod New York. Var helt igennem udmattet, da jeg lod mig synke sammen i flysædet og brugte de næste 7 timer og 40 minutter på at se dårlige serier, spise Piratos og sove.. Blev hentet i lufthavnen af en Pix i højt humør og har derfra helliget mig livet i et tempo, hvor der både er plads til at læse Prinsesse Sofia-bøger, bygge lego og trille rundt en tirsdag formiddag i SoHo uden mål eller destination. Vi spiste Eggs Benedict på The Egg Shop i Nolita og gik ruten mellem alle favorit-butikkerne i området. Jo. Ferierne i New York er rare. Her slapper man af. Helt ind til knoglerne.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top