Du læser nu
REJSER – in a New York minute..

REJSER – in a New York minute..

REJSER - in a New York minute..
En lille billedstorm med glimt fra New York. Jeg er langsomt, men sikkert, ved at komme mig over det værste jetlag. Jeg tog direkte fra lufthavnen til kontoret igår, og selvom det er en lidt barsk start, så har jeg efterhånden gjort det nogle gange med god success. Det er jo trætheden værd, når man tilgengæld kan kan få en hel ekstra dag med små krammere og søndagsbrunch i New York med dem man bedst kan lide (altså se lige den her “french toast in a skillet”…).

Det øverste billede er fra turen ind til Manhattan – vi bor altid hos Pix&Nix lidt uden for byen i suburbia (hvor der er egen gæsteafdeling, god plads, pool og tennisbane – what’s not to love?!) og kører så ind til byen. Jeg får altid et lille sug i maven, når den velkendte skyline pludselig toner frem forude og har efterhånden tusind billeder fra samme vinkel, fordi jeg ikke kan lade være med at sidde og knipse løs af ren og skær begejstring).

REJSER - in a New York minute..

[Stribet agurk på 5th Avenue med vind i håret og yellow cabs som baggrund]

REJSER - in a New York minute..

[Udsigten fra Top of The Rock – finest Central Park<3]

REJSER - in a New York minute..

[Beton-jungle]

 

REJSER - in a New York minute..

 

REJSER - in a New York minute..

REJSER - in a New York minute..

 

REJSER - in a New York minute..

 

REJSER - in a New York minute..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top