Du læser nu
RABARBER-SÆSON – 4 nemme opskrifter..

RABARBER-SÆSON – 4 nemme opskrifter..

RABARBER-SÆSON - 4 nemme opskrifter..

Hov Agurk – du er lidt stille i det.. Que pasa? Er det varmen der trykker?… Gid det var så vel, venner! Jeg har været syg. Er syg. På den der måde, hvor ens mest fashionable outfit staves dyne, og de fremmeste accessories hedder snotklud og næsespray. Suk. Jeg har været ret slået ud, men er nu – langsomt, men sikkert – på vej tilbage fra feberdybet. Og der er altså ikke ret meget spændende at dele ud af fra tilværelsen, når den primært centrerer sig om at sove og se dårligt fjernsyn. Ingen pæne outfits, ingen opskrifter (.. spiste pølsehorn fra 7/11 til aftensmad igår.. *voksent*) og ingen bryllupsplanlægning, selvom jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg vist nok har fået min fair share af Pinterest i løbet af de sidste par dage…

 

Anyhow… Inden jeg lagde mig syg for alvor, nåede jeg at plante rabarber på altanen. Jo, sørme så! Mere herom ved lejlighed.. For som jeg engang fortalte, så er jeg vokset op med rabarber i overflod. De voksede nærmest som ukrudt i mine forældres have (og i mine teenageår blev jeg gerne sat til at plukke, skære og rense… en opgave med “slow living”-vibes jeg idag ville påtage mig med glæde.. Dengang, not so much..). Nå, men rabarber hører sig altså til om sommeren i min bog. Og da altanen skulle gøres forårsklar, blev det altså besluttet, at vi skulle have rabarber. Og jordbær. Og så må vi ellers se, hvordan det kommer til at gå;) Citron-træet fra sidste år lever endnu (i bedste velgående) og en enkelt citron er det da også blevet til (den blev spist på en rejemad.. hvor passende!). Og så går jeg ellers nu og glæder mig til mine rabarber har vokset sig så store, at de kan bruges til noget fornuftigt. Jeg har samlet 4 bud på gode rarbarber-opskrifter, der er lige til at gå til – 4 favoritter herhjemme… Og med rabarber får man typisk en hel masse på én gang, som jo så skal bruges (omend rabarber kan fryses ned – de skal bare renses og skæres inden..), så det er godt at have lidt forskelligt at gå i kast med. Find opskrifterne nedenfor:)

RABARBER-SÆSON - 4 nemme opskrifter..

Cocktail – “Rhubarb Gin Fizz”

RABARBER-SÆSON - 4 nemme opskrifter..

Nem klassisk rabarber-crumble

 

RABARBER-SÆSON - 4 nemme opskrifter..

Ispinde med skyr-is og rabarber

 

RABARBER-SÆSON - 4 nemme opskrifter..

Nem rabarber-kompot

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top