Du læser nu
BEAUTY TIP – fine sommer-vipper…

BEAUTY TIP – fine sommer-vipper…

BEAUTY TIP - fine sommer-vipper...

Egentlig havde jeg tænkt, at det her indlæg var sådan et ‘bryllups-indlæg’, men så slog det mig, at det egentlig ligeså godt kunne være et ‘sommertip-indlæg’, for man behøver jo altså ikke lige skulle giftes for at ønske sig flotte øjenvipper. Selv har jeg fået lavet eyelash-extensions fast i snart 2 år – jeg har problemer med at slå ud omkring øjnene, når jeg bruger mascara (det er ikke af mascaraen, men af rensen efterfølgende.. og jeg har prøvet ALT.. jeg er nok arbejdsskadet hvad det angår;)), og få ting i verden er mere ubehagelige end eksem omkring øjnene. Man ser også herrens ud. Som om man har tudet i flere dage i træk. Ej, det duer altså ikke.

 

Så derfor er jeg altså gået extensions-vejen. Det klinger en smule dullet i mine øre (må man ikke godt indrømme det, når nu man selv har dem?), og det har da også været en kamp uden lige, at finde en ‘vippedame’, der forstod at jeg ikke var interesseret i andet end at ligne én med smukke naturlige vipper. Ikke noget der blafrer i vinden og ikke noget, der ser for malet ud. Et klassisk velpejet look, tak. Og jeg har været vidt omkring. Min første vippedame (som ellers også var god) flyttede til Australien (fordømt) og herfra gik jagten ind – jeg gik en periode ude på en klinik på Amager (som andre veninder er enormt glade for, skal det lige siges), men looket blev alt for voldsomt for mig. Jeg har også været forbi de fleste ‘etablerede’ steder med dyre adresser i St Kongensgade og det der ligner, men hér følte jeg simpelthen at jeg blev f.l.å.e.t. og nærmest snydt. Så da en veninde (med pæææne vipper) tippede mig om Julie, der ved siden af jurastudierne har en lille hjemmesalon ude i Teglholmen måtte jeg prøve. Og nu har jeg snart gået fast hos Lashpit By Julie i 1,5 år. Hun har været et dyrt bekendtskab, men absolut også det værd, og sammenlignet med mange af de andre steder jeg har gået, er prislisten mere end rimelig.

 

Jeg har holdt Lashpit lidt for mig selv, for som nævnt, laver Julie ikke vipper på fuld tid og mig skal hun altså have tid til (.. ok Ego-Egon), men heldigvis er det jo sådan med jurastudier, at de giver lange læse- og sommerferier, så Julie har ekstra tider i disse dage, og derfor tør jeg godt fortælle om hende. For hvis nu, der sidder én af jer derude der skal giftes, bliver student eller skal være gæst til en større fest, så synes jeg I skal prøve at få lavet eyelash extensions. Det er det hele værd – men man bliver altså let afhængig. Nu er I advarede;) Julie laver også gellak (på naturnegle), men det er ret nyt, så det har jeg ikke fået prøvet endnu.. Tilgengæld har vi allerede aftalt, at det er Julie der skal ordne mine poter til brylluppet.

 

I kan besøge Julies Facebook-side her (der ligger en del billeder) og bestille tider og se priser lige her. Julie giver 10% på alle nye sæt i juni måned til jer der læser med her – I skal bare skrive “Acie”, når I bestiller tid:)

 

PS:…. hvis det skulle have nogens interesse, så får jeg lavet “Faux Mink Lite”.

 

BEAUTY TIP - fine sommer-vipper...

 

BEAUTY TIP - fine sommer-vipper...

 

BEAUTY TIP - fine sommer-vipper...

 

BEAUTY TIP - fine sommer-vipper...

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top