Du læser nu
SOS – hjælp en bride-to-be…

SOS – hjælp en bride-to-be…

SOS - hjælp en bride-to-be...

Jeg prøvede i efteråret at efterlyse den her kjole, men uden det store held desværre – men jeg giver ikke så let op! Jeg har altid ærgret mig over, at jeg ikke fik fat i denne kjole fra H&M Trend i hvid (jeg har den i sort.. phew..) mens tid var, og siden vores bryllupsplaner har taget mere og mere form har jeg ikke kunnet få den ud af hovedet. Jeg har i løbet af det sidste halve år gennemrodet Trendsales, eBay og Vestiaire Collective nærmest dagligt for at se om der skulle være genvist – heldigvis har jeg jo noget tid til at finde den, men jeg tænkte alligevel, at jeg lige ville høre om der mon var én af jer, der lå inde med én I vil af med? Jeg er villig til at give nyprisen og kan bruge en 40 eller 42… Jeg tænker at det er den perfekte kjole til første aftens afslappede pizzaparty i Italien – tilsat høje wedges og afslappede krøller. Puh – håber én af jer kan hjælpe mig; giv endelig lyd på hello@acie.dk , hvis den hænger i skabet og ikke rigtigt bliver brugt længere. Den vil være perfekt til mit bryllup og jeg ville blive SÅ glad;)

 

[PICTURE SOURCE]
 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top