Du læser nu
BRYLLUP – DIY tree swing (gynge..)..

BRYLLUP – DIY tree swing (gynge..)..

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

Da jeg lå syg for et par uger siden, fik jeg ret meget tid til at gå på Pinterest. Det gør man jo gerne, når man sådan ligger og roder rundt i snotklude og selvynk. Og på et tidspunkt faldt jeg altså over nogle ret fine billeder af en gammeldags trægynge… eller ‘tree swing’, hvis man vil være lidt mere fancy. Se nedenfor – mægtigt pænt, non? Og lidt skørt, men altså..

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

 

Hurtigt blev jeg enig med mig selv om, at sådan en ville være helt perfekt til vores italienske bryllup – her står nemlig et hundreder år gammelt cedertræ, som skal danne centrum for vores aperitif (se billede nedenfor).

 

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

Ok. Ret hurtigt begyndte jeg at google, og selvom man til nærmest ingen penge kan købe den slags i fx Silvan eller Harald Nyborg, så er de fleste lavet til børn – så sædet er smalt og belastningsevnen lav. Ikke en optimalt, når der i cocktailen også skal være plads til sjove (fuldvoksne) venner med procenter i blodet. Ok. Jeg googlede videre. Fandt nogle flooootte alternativer, der kostede en halv arm. Heller ikke lige planen. Så derfor måtte jeg igang selv.

 

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

 

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

Weekenden tilbringer vi i sommerhus, og kombinationen af fritid og og svigerfars redskabsskur var jo nærmest helt oplagt at udnytte til dette lille DIY-projekt. Det er næsten for let at lave sådan en sag. Jeg havde været i Silvan og købe 20m sisalreb (10mm – brudstyrke 635kg… should be enough;)) og en helt plain hylde i fyrretræ. Regningen lød på sølle 85kr. Hylden blev kortet lidt af og måler nu 20cm x 60cm (18mm tyk) og vi borede 4 huller. Rebet blev delt i to og før gennem hullerne og det er så dét. Gyngen er nu klar til at blive pakket i kuffertern (lol Agurk..) og hængt op i det smukke cedertræ i Italien. Jeg regner med at pynte den med blomster og silkebånd.

 

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

 

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

BRYLLUP - DIY tree swing (gynge..)..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top