Du læser nu
SOMMERLIV – og snarlig ferie..

SOMMERLIV – og snarlig ferie..

SOMMERLIV - og snarlig ferie..

 

Åh venner – jeg er altså ved at være ualmindeligt klar til sommerferie, og heldigvis nærmer den sig nu med hastige skridt. På fredag flyver vi afsted og kan tage hul på 2 ugers sommerferie. Jeg er igang med at rydde op i indbakken og få delegeret opgaver ud i mit team. De sidste dage inden ferie er på en eller ande måde også altid lidt hektisk. Heldigvis venter to uger i New York forude og jeg glæder mig til a fylde depoterne med små klem, kolde coronaer på terassen, dyp i poolen, tenniskampe og hyggelige dage i Soho, Chelsea, Midtown og Uptown med ham jeg bedst kan lide. Måske også en lille shoppetur til Woodbury og en tur til the Hamptons? Ah, det bliver godt. Jeg forestiller mig, at jeg ikke behøver at pakke andet end det her outfit og så min bikini. Måske et par løbesko. Og en hårbørste – så er jeg good to go;)

Det gælder om at nyde det ekstra meget denne gang, for efter 2 år på den anden side af Atlanten begynder det langsomt at lakke mod enden (omend ingen ved præcist hvornår..).. Så det kan være, at det bliver vores sidste tur inden Pix og Nix igen har adresse i Kongeringet:) Heldigvis kommer vi ikke til at se tilbage og tænke, at vi ikke udnyttede det nok – 7 gange i New York siden juli 2014 må vel siges, at være en ok indsats! Jeg har derfor også været igang med at samle alle mine New York-tip på et stort kort, som jeg vil dele – det er ikke helt færdigt endnu, men det kommer!

SOMMERLIV - og snarlig ferie..

SOMMERLIV - og snarlig ferie..

SOMMERLIV - og snarlig ferie..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top