Du læser nu
REJSER – sommerliv i Soho..

REJSER – sommerliv i Soho..

REJSER - sommerliv i Soho..

Ahhh… Sommerferie<3 Tænk at jeg skulle nå helt til torsdag før jeg endelig fik samlet noget ferieliv, der kunne være værd at vise her. Det siger nok noget om tempoet her i ferieland. Det er lavt. Meget lavt. Det er også varmen, der trykker – 35 grader meldte termometret idag. Vi svalker os i poolen så ofte vi kan – og jeg har indviget min nyeste pool float i samlingen til stor morskab for store og små.

 

Idag har vi spenderet dagen i SoHo. Trillet op og ned af brostensbelagte gader og søgt ly for heden i forretninger med hårdtarbejdende aircons. En blondekjole fra IRO på 60% er det blevet til for min del – ikke en imponerende New York-fangst egentlig, men jeg er godt tilfreds. Var endda i Woodbury forleden, men heller ikke dér havde jeg shoppeheldet med mig. Skjorten, derimod, kører kortet igennem i tide og utide. Måske, det er ham, der opbruger al vores shoppe-karma?

 

Anyhow. Vi spiste morgenmad på Jacks Wife Freda – jeg bestilte det samme som jeg altid får. Yoghurt med granola og grapefrugt, blødkogt æg og en mint lemonade. Det bedste, hvis I spørger mig. Og så brugte vi ellers nogle timer i langsomt ferie-tempo med at kigge op (på vandtanke og brandtrapper), ned (på skør og finurlig streetart) og hen (på mennesker af den farverige slags). Jo. En sommerdag i SoHo – den får let ben at gå på.

 

REJSER - sommerliv i Soho..

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..

 

REJSER - sommerliv i Soho..
REJSER - sommerliv i Soho..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top