Du læser nu
REJSER – Smorgasburg i Williamsburg

REJSER – Smorgasburg i Williamsburg

 

REJSER - Smorgasburg i Williamsburg

Vi tog til Willamsburg igår – hele banden. De små scootede ind og ud mellem hipsters på deres løbehjul op og ned ad Bedford Ave og efter en fodboldkamp i McCarren Park, en tur på legepladsen og en tissepause på Starbucks (.. det var mig), satte vi kurs mod ‘Smorgasburg’, der holder til ved East River State Park om lørdagen. Her gik vi omborg i de mange streetfood carts og hang ud med Manhattens skyling som en scenic backdrop.

 

Jeg havde længe drømt om de lobster rolls jeg havde set omtalt i et TV-program for snart mange måneder siden og den skuffede ikke. Derudover gik familien ombord i tacos, beef short ribs, pizza, lemonader, donuts og nogle is. En flok foodies. Selv de små. Jo. Smorgasburg i Williamsburg må man ikke misse, hvis man er i New York. Her er mange mennesker, men det er et nu et besøg værd alligevel.

 

Og jo – i dagens anledning var jeg hoppet i mit IRO udsalgsfund. Den skal jeg nok blive glad for:)

REJSER - Smorgasburg i Williamsburg
REJSER - Smorgasburg i Williamsburg

 

REJSER - Smorgasburg i Williamsburg

 

REJSER - Smorgasburg i Williamsburg

 

REJSER - Smorgasburg i Williamsburg

 

REJSER - Smorgasburg i Williamsburg

 

REJSER - Smorgasburg i Williamsburg

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top