Du læser nu
HAPPY WEEKEND

HAPPY WEEKEND

HAPPY WEEKEND

Woohooo – weekenden er landet og hvor har jeg dog savnet den. Aldrig specielt sjovt det der med første uge på job efter en ferie – især ikke med hverken jetlag eller en forkølelse; to ting jeg har været den heldige ejer af. Nuvel. Nu er den her endelig! Hvad jeg skal lave? Well, thank you for asking! Jeg kickstartede weekenden med første træning med min PT efter ferien (av!), lasagne og et (lillebitte) glas rosé på sofaen. Fra imorgen hedder planerne sommerhus, bikini, grillmad, Aperol Spritz, fødselsdagsfejring af min Skjorte, en is (.. eller to!). Ren sommerlykke<3 God weekend derude!

 Kommentar (1)
  • Tak for et super godt indlæg. Jeg har selv en lignende lang skjorte, som jeg købte i Italien sidste år. Den er jeg så glad for! Tak for en god blog i øvrigt, og jeg glæder mig til at følge dig fremover. Det er første gang, jeg falder over din blog.

    Varmeste hilsner
    Anna fra https://www.blackfridaydanmark.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top