Du læser nu
SOMMERFØDDER – fra Chanel..

SOMMERFØDDER – fra Chanel..

SOMMERFØDDER - fra Chanel..

Nu fortalte jeg lige forleden, at jeg altid slår et smut omkring skoafdelingen hos Bergdorf Goodman, når vi er i New York. And I do. Every time. Den her gang var der endda udsalg, og selvom jeg faldt noget så hårdt for et par Manolo Blahnik “Hangisi” pumps i et smuk floral print på hele 50%, så lod jeg dem stå til fordel for dem her (som self ikke var på udsalg). For nok er Hangisien smuk, klassisk og absolut en sko der – sooner or later – skal flytte ind i min garderobe, som en ægte klassiker, så var det nu 3. gang (siden November), at jeg stak mine små poter ned i det smørbløde nude læder, de her sager er gjort af. Og 3. gang er jo som bekendt lykkens gang, så med hjem måtte de. Og jeg har l.e.v.e.t. i dem siden. Til slacks på kontoret og til.. well.. nærmest alt andet, når jeg har været off duty.

[Espadriller – Chanel]

SOMMERFØDDER - fra Chanel..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top