Du læser nu
SHAPE UP – til bryllup..

SHAPE UP – til bryllup..

SHAPE UP - til bryllup..

SHAPE UP - til bryllup..

Som jeg skrev for et par uger siden, så er vi ved at være nået dertil i bryllupsplanlægningen, hvor det hele drejer sig om detaljer. Om at få bestilt bordkort, få lavet de sidste aftaler med blomster-leverandører, få lagt mere præcis køreplan for dagene, få startet “Project Wedding Hair” og få fundet ud af hvad man skal have på inden under brudekjolen. Og som jeg skrev tilbage i februar, så hører det smukke brudelingerie ikke til under kjolen – det gør shapewear tilgengæld. Nærmest alle brude bør alliere sig med shapewear, hvis I spørger mig. Om ikke andet så for at undgå buler fra almindeligt undertøj, for det ville da være synd, når nu man har lagt så mange kræfter i det øvrige look.

 

Og når det er sagt, så har jeg faktisk erfaret at det ikke nødvendigvis er specielt let at finde shapewear der passer under en brudekjole. Ikke mindst på grund af stropperne. De fleste brudekjoler vil kræve en stropløs underkjole – ikke bare hvis den er stropløs, men også hvis den har et blondeærme. Eller – ja i det hele taget. For hvem gider gå at fiske nedfaldne BH-stropper op på sin bryllupsdag? Ikke mig. Samtidigt måtte den godt bare være en lille smule fiks (det er jo trods alt mit bryllup) og så måtte den ikke gå for højt op i ryggen. Jeg ledte derfor vidt og bredt – indtil jeg fandt den her sag fra Triumph. Jeg endte med at få den i bryllups-gave af en rar dame, der ved et og andet om lingerie – hun hjalp mig også med at sørge for at jeg blev målt, så jeg fik den helt rigtige størrelse med hjem.

 

Så jo. Den detalje er der styr på. Nu mangler jeg bare alt det andet – godt der er lidt tid endnu;)

 

SHAPE UP - til bryllup..

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top