Du læser nu
ET NÆSTEN-VOKSENT ØNSKE

ET NÆSTEN-VOKSENT ØNSKE

ET NÆSTEN-VOKSENT ØNSKE
ET NÆSTEN-VOKSENT ØNSKE

Tak for alle jeres søde følle-hilsner – her, der og alle vegne. Jeg følte mig virkelig som en heldig agurk igår – præcis som man skal, når man har følledag. Og nu er virkeligheden så altså, at jeg er fyldt 30. Uigenkaldeligt voksen. Point-of-no-return og farvel til 20erne. Jo. Sådan er dét. Og jeg tænker derfor, at det vil være meget voksent af mig (og altså meget in characher ) at ønske mig et jakkesæt. For det gør jeg. Bevares. Det er lyserødt, og det trækker måske nogle voksenpoint fra i det store regnskab, men altså.. Pænt er det, synes jeg. Og også helt perfekt til job. Jo. Der er mange ting, der taler for, at jeg må erhverve mig det her flotte lyserøde og næsten-voksne suit. 😉

Det er fra ASOS og kan findes HER og HER.

 

 Kommentarer (2)
  • Jeg har fyldt 30 hvert år, de sidste snart 3 år, og det med voksen er nok liiidt at stramme den 😉 Jeg kan hvertfald ikke helt mærke det endnu Og jeg har endda reproduceret mig selv flere gange!

    Mht. suitet, så just do it! Jakkesæt er uundværlige, og blazeren i sig selv kunne jeg hurtigt finde på et hav af outfits med. Tillykke!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top