Du læser nu
CAN’T GO WRONG WITH STRIPES

CAN’T GO WRONG WITH STRIPES

CAN'T GO WRONG WITH STRIPES
Jeg ryddede ud i mit skab for et par uger siden, og konstaterede, at jeg er virkelig godt dækket ind på stribe-fronten. For godt, måske endda. Hvis man da kan være det. For striber – dem går man altså aldrig helt galt i byen med. Outfittet her er fra sidste- fra inden jeg var til frisøren. Hvorfor opdager man først bagefter sådan en frisør-tur, hvor meget høstak lokkerne egentlig havde udviklet sig til?! Gisp. Nuvel – det blev heldigvis pænt, det nye hår. Og i aften skal jeg forbi Julie og Lashpit til en opfyldning af vipperne, så jeg inden weekenden kan være rigtigt klar til Rockerens bryllup. Jeg glæder mig, en hel masse. Nogle af jer så måske min kjole på min insta-story (kom aldrig rigtigt igang med SnapChat, men synes InstaStories er en virkelig hyggelig måde, at vise sådan lidt mere… well.. ligegyldige ting, som folk kan opsøge hvis de keder sig, og slippe for, hvis de bare gerne vil have deres pæne instafeed i fred:) )?

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top