Du læser nu
Strand, sol, sommer & softice

Strand, sol, sommer & softice

ganni-strandkjole-blonde-hvid

Jeg havde lige nået at få skrevet det med at skulle sidde og være langsom i lænestolen igår, da Skjorten blev rastløs, og det derfor lykkedes mig, at lokke ham med på stranden. Jeg får ham aldrig til at blive sådan én, der ligger på stranden, men han gider godt bade. Så vi kørte nordpå – til stranden i Vedbæk, og parkerede bilen. Tog et friskt dyp fra badebroen og sad lidt og dinglede med fødderne ud over vandet, mens vi lod os tørre i sensommer-solen. Toppede udflugten af med en softice og kørte hjem igen, gennem markerne i nordsjælland, iført vådt badetøj og med sand mellem tæerne. Og det var nu heller ikke en dum måde, at fordrive lørdagen på:)

stranddag-vedbæk-strandpark

softice

ganni-blondekjole-hvidsejlba?d-stranddag-vedbæk-strandpark
ganni-blondekjole-cremefarvet

1-stranddag-vedbæk-strandpark

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top