Du læser nu
22 dage til bryllup..

22 dage til bryllup..

agurkebryllup

Phew. Nu er det pludselig snart. 22 dage til den store dag og SHIT hvor jeg glæder mig. Mere end jeg nogensinde har glædet mig til noget før. Der er – pretty much – styr på det hele og jeg føler mig ikke sårn’ stresset eller noget. Bare spændt. På sommerfugle-i-maven-måden. Det er alligevel ikke så tit man får det, når man sådan er blevet voksen. Men men – det ville da være løgn, hvis jeg sagde, at der ikke stadig er mange ting, der lige skal ordnes. Praktiske ting. Ting, som tager tid. Så I må lige bære lidt over med mig de næste par uger. Jeg har travlt på job – det er vi sikkert flere der har. Efteråret er for alvor sat ind efter sommersløvheden. Lange dage, mange deadlines, endnu flere møder. Phew. Og mine out-of-office-hours bruges på lige at planlægge et bryllup. No biggie, haha. Men det stjæler unægteligt lidt tid fra bloggen her. Men ok – nu følger I med på 9. år (.. vildt nok, iøvrigt.. where did time fly!?), så at der er lidt længere mellem indlæggene i et par uger, er nok i højere grad noget jeg lægger mærke til, end I gør, haha.

Jeg elsker iøvrigt billedet. Mig og min Skjorte. Om lidt er jeg Fru Skjorte – skørt at tænke på. Jeg har stadig ikke fået officielt lov til at vise bryllupsbilleder (med ham på) på bloggen (armen come oooooon, Skjortefar!), men altså.. Jeg satser da på lige at få sneget et ind hér eller dér. What he doesn’t know, og sådan noget. Haha. Ellers må de virkeligt nysgerrige, sørge for at følge lidt ekstra godt med på Rockerens, Den lille Dues og Emmerens instagrams – de har jo ikke lovet ham noget 😉

 Kommentarer (3)
  • Hej Anne

   Jeg tror det kommer meget an på ens omgangskreds – hvad er ‘normen’ blandt familie og venner? Den slags kan jo divergere en del. For os benchede vi vores mod andre bryllupper vi havde været til – ét bryllup var i Vest-Jylland og dér stod vi selv for transport og indkvartering (broen t/r, benzin og en overnatning løber hurtigt op i 2000kr) og til et andet bryllup, der blev holdt på et slot, betalte vi også selv for overnatningen (1100kr). Folk bliver tit ‘forskrækkede’ over tanken om et udlangsbryllup, men helt ærligt, er det tit billigere for folk at komme til fx SydEuropa end det er at komme fra København til Jylland eller omvendt.

   Kh

 • Av for en udspekuleret Agurk. I love it 😉

  Selvom det føles helt blasfemisk at skrive det, så kunne du jo også bare lave lidt slørings-edit af et billede eller to? Jeg skal ikke kunne tale for resten herinde, men jeg vil i hvert fald viiiiildt gerne se billeder, når nu vi har læst med om forberedelserne så længe 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top