Du læser nu
Husjagt og boligdrømme

Husjagt og boligdrømme

10-boligønsker-overdye-tæppe-konsolbord-antik-spejl-y-stol-lysekrone-ellos-swanfield-living

affiliate-links-bar

Det er som om, min hjerne er ved at opdage, at brylluppet snart er en done deal. At jeg snart ikke vil kunne fordrive timer på Pinterest med dét for øje. At DIY-dagene på den konto er talte. At drømmene og visionerne snart er virkelighed. Og hvad skal jeg så bruge min tid, energi og kreativitet på?! Nej, sagen er klar. Jeg må have et nyt projekt. Og det kan kun gå for langsomt;) Jeg har derfor sat jagten ind på et hus. I sidste weekend nåede vi at reservere ét, som det alligevel ikke skulle være. Og i lørdags var vi ude og kigge på et (udefra + området), som vi skal til fremvisning på på torsdag. Det er – nærmest – en ruin af et 50er hus, men området er rigtigt og størrelse + rumfordeling er i top. Mulighederne er der virkelig – bag det diarré-farvede tapet (I kid you not) og de sløje væg-til-væg-tæpper. Smukke stuer en suite, stuk i loftet, indbygget pejs og – ikke mindst – masser af opbevaringsplads. Vi vælter en væg hér, flår gulvtæpperne af overalt, laver nye badeværelser og nyt køkken. Og i haven bygger vi en stor træterasse med plads til loungemøbler og et stort spisebord. Indretter et kontor, et walkin og en lille vinkælder, til Skjortens mange flasker. Jo der vil være nok at tage fat på. Og jeg er allerede begyndt at drømme om det sildebensparket, som jeg ikke engang ved om findes under gulvtæpperne. Helt irrationelt, med andre ord.

Skjorten smiler overbærende. Kører troligt med ud lørdag efter lørdag. Forholder sig til en endeløs række af links jeg sender ham. “Har du set det her skat? Og det her? Og hvad med det her?”. Timingen er skør. Vi skal jo slet ikke have et hus endnu. Så det er fjollet at kigge. Jeg kan bare ikke lade være. Og hvor ville det bare være rart, med lidt ekstra plads til opbevaring, så man ikke altid behøvede at frygte at omkomme under en tøjbunke, hvis skabet pludselig skulle give op for presset og kaste sit indhold op ud over én. Hvis det ikke altid rodede en lille smule, med ting der ikke er på sin plads – fordi der simpelthen ikke er flere pladser at få. Ak ja, Agurk. Jeg håber, at du snart kommer på lidt mere fornuftige tanker. You.Are.Not.Buying.A.House.Now……. måske.

….. Men altså. Til det hus, jeg ikke skal købe, gad jeg nu alligevel godt indrette det sådan her. Bare lige 9 pæne ting, der ville komplimentere vores eksisterende møbel-arsenal så smukt, så smukt. I må lige krydse fingre for mig på torsdag – jeg satser på at gulvene under tæpperne er HELT håbløse, at den væg vi vil vælte er bærende, at loftshøjden i kælderen er latterligt lav og at huset i øvrigt er plaget af K3ere 😉

1. Y-Stol // 2. Tæppe fra RugVista // 3. Lampeskærm fra Ilva // 4. Plakat fra Desenio // 5. Konsolbord fra Swanfield Living // 6. Vase fra MIO // 7. Sofa fra Ilva // 8. Tæppe fra Ellos [Reklame link]  // 9. Lysekrone fra Ellos [Reklame link]

 

 Kommentarer (19)
 • Jeg begyndte også så småt at kigge på hus og hive min kæreste rundt til fremvisninger – bare lige så vi kunne indnævre vores præferencer til når vi en gang var klar til at købe. Og spol så 2 mdr. frem til underskrevet kontrakt og indflytning yderligere 2 mdr. efter 😉 Når husET bare er der kan man jo ikke lade det gå til anden side! Vi har nu boet her siden januar og er så vanvittigt glade for det at vi ikke fatter vi ikke bare gjorde det noget før. 🙂

  (Så heller ingen “tag den med ro-opbakning fra mig) 🙂

 • Jeg har netop købt en blå sofa og abstrakte prints i turkis farver til en billedvæg over sofaen. Jeg KNUSelsker min blå sofa, du kommer aldrig til at fortryde det! Elsker mit lille blå hjørne.

 • Åh åh – så kommer der børn, når huset er færdigt 🙂

  Håber det lykkes. Vi har lige indrettet vores, og det var virkelig svært at træde væk fra alle de ting du viser og nævner for de er alle steder i blog land og jeg blev super bange for at vores hjem ville ligne alle andres komma komplet. Har en veninde, der også lige har købt hus og drømmer om de samme ting, så vi besluttede os ikke for sildeben og ikke for tæppet (THE carpet), velour ov. Men det er virkelig svært, for hvis du indretter sådan som du viser, synes alle det er fedt – fordi det er ultramoderne. Sindssygt som man selv synes at man er helt uniq med sin stil og så bum, haha.

  Nå, vi måtte afgive bud på tre huse, før vi fik vores nuværende, og det var kun fordi vi var frække. Det blev ikke engang annonceret. Som i “lad os nu sige vi byder sådan og sådan, ville vi så få huset”. Nej. Og så spurgte vi igen og igen indtil det var nok.
  Men det blev det jo ikke billigere af 🙁

  Hov, du glemte marokanske fliser :-).

 • Hus er the shit! Jeg forstår godt du drømmer og kigger og linker – det gjorde jeg også selv 😉
  I weekenden var jeg rundt hos diverse køkkenforhandlere og gafle kataloger – bare til inspiration til det der køkken vi skal skifte ..om 3-4 år

  • Jeg tænker tit på, hvor stor forskel det gjorde, at I malede de funky fliser. Altså – det er lige før, at jeg ikke tror jeg selv kunne have visualiseret den forandring. Og havde turdet male fliser. Holder det egentlig fint nok? Synes det var en virkelig god løsning.

  • Det gjorde en enorm forskel rent visuelt! Jeg havde virkelig ikke orket at glo på de der rød/brune fliser hver dag!
   Det holder faktisk ganske fint – især hvis man lader være med at tabe stentøj der smadrer på det 😉 eller hvis man ikke har en hund der lige tager en ordentlig spænetur frem og tilbage ind imellem. Er man ikke alt for pernitten og hænger sig i hver eneste lille overfladiske rids, så er det helt perfekt

 • Hehe, jeg sidder og smågriner over dine projekter Acie – for gud hvor jeg genkender det fra mig selv. Når ét projekt er overstået, så er det videre til det næste.. for mig er det hele processen der er så mega fed, og når det så er overstået, ja hvad skal man så foretage sig? 🙂
  I mit tilfælde er jeg gået lidt den “modsatte” vej end dig – jeg har nemlig i mange måneder haft et renoveringsprojekt i gang med en lejlighed min forlovede og jeg købte. Tro mig, den skulle gennem renoveres fra top til tå (og her snakker vi også om diarré farvet tapet, og gulv-til-væg tæpper! Damen på 90 år havde boet der i 60 år og røget i alle af dem.. hmm, så dermed rimelig gult alle vegne, og den værste stank ever!). Men vi er så småt ved at være dér i renoveringen, at vi kan begynde at flytte møbler ind – det er så fantastisk at have sat sit eget præg på vores nye hjem med et køkken, bad, vægge, gulve you name it, som vi selv har valgt ud fra vores egne tanker.
  Nuvel, under vores renoveringsprojekt friede min kæreste til mig, hvilket jo var helt fantastisk.. og dét gav jo anledning til at give mig i kast med et helt NYT projekt. Øj manner, jeg glæder mig til at skulle sidde og dimse med diy projekter til brylluppet, og stå for hele planlægningen selv. Efter flere måneder med renoveringsprojekt i hovedet (24/7), så er det så forfriskende med et nyt projekt på hånden 🙂
  So I get you on that point 😉

  • Hehe – det siger vist noget om os. We’re that age now 🙂 Tillykke med forlovelsen og den nye lejlighed – det lyder sååå spændende alt sammen! #jegvilogsårenoverenoget

 • Vi skulle heller ikke have hus endnu, men da jeg først begyndte at kigge, gik det (/jeg) totalt amok. Et par måneder efter skrev vi under på vores hus, og nu er vi flyttet ind. Det er det bedste, vi har gjort. Jeg har aldrig været lykkeligere – nye drømme og projekter hver dag.

 • Sofaen er skøn! Hvis bare man ikke havde børn eller selv var overdrevet klodset. Det er ærgerligt at velour er så sart!

  Boligjagt er ret hyggeligt, det er fint at varme op i god tid 😉

  • Ja – og bliver så støvet. Jeg tror også jeg nøjes med velourpuder, selvom der virkelig findes nogle pæne veloursofaer derude these days:)

 • Haha, for pokker da Acie, sikke store drømme du render rundt med for tiden! Men det er nu altså også svært af og til, at holde sig inden for virkelighedens rammer. For hvad nu hvis, man lige pludselig stod og fik brug for at have et hus? Så ville det da som sådan være ret smart allerede at have købt det, tænker jeg. For den slags sker jo, det ved alle 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Haha, ja. Det er så skørt. Jeg drømmer bare sådan om pladsen. Og lige om lidt flytter Pix&Nix hjem – og så vil man jo gerne bo i deres baghave. Tænk når Pix bliver stor nok til selv at cykle hjem til mig på besøg? Hvor praktisk det vil være, at bo bare 4 minutter væk? Jo tak.

 • Hehe, jeg genkender det hele – er midt i denne fase og shiiit, hvor er det ikke nemt. Hvor leder/kigger I henne, Acie?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top