Du læser nu
Workwear og Christina bag

Workwear og Christina bag

workwear-suit

annonce-bar-3

Jeg havde sidste dag på job igår inden bryllup og ferie – en ny kollega, spurgte undrende, da jeg gik om jeg havde sidste dag; der var nemlig krammere og ‘Held & lykke’ en masse. Heh. Nejnej. Jeg skal bare giftes. Jeg kan egentlig godt forstå misforståelsen. Nuvel. Nu er det officielt ferie, omend en lidt speciel en af slagsen – men jeg vågnede selvfølgelig lidt over 5; delvis af spænding, delvis af sult og delvist for at tjekke vejrudsigten. Classic. Havde ellers lige sat næsen op efter at sove længe. Måske jeg kan klemme en lille lur ind senere? Det ville da være rart.

On another note… Det sidste stykke tid har jeg set sådan her – det er min workwear uniform, og har jeg tøjkrise om morgenen er det altid det her jeg finder frem. It never fails. Bukserne har I set 1000 gange før – de er fra Monki og købt sidste år, blazeren er fra H&M og toppen er fra Moss Copenhagen. Mine ballerinaer er fra Chanel og tasken er ny og en gave fra Christina (har I iøvrigt lige set hendes nye blog? #byebyePassionsforfashion.. hvad skal vi nu drille hende med!?) – hun har nemlig designet den for Markberg. Jeg er mega mega glad for den – jeg har den store model, som er perfekt til os kontorrotter og vores computere, papirer, hovedtelefoner og what not. Jeg har tidligere ytret mig om, hvilke krav jeg har til mine hverdagstasker og den her lever mere end op til dem – lynlås, skulderstrop, rummelig og robust nok til at kunne blive kastet i et overhead compartment eller i en cykelkurv. Tjek, tjek, tjek og tjek. I kan finde den online her. 

monki-trousers-moss-copenhagen-dusty-rose-top

christina-dueholm-markberg-taske

chanel-ballerinaer-christina-dueholm-taske

3-suit-og-christina-bag-markberg-passionsforfashion-moss-top-celine-catherine

2-suit-og-christina-bag-markberg-passionsforfashion-moss-top-celine-catherine

 Kommentarer (5)
 • Super fint outfit. Er lige faldet over din blog i dag, og jeg er virkelig imponeret over de mange gode indlæg, du laver. Det er noget, som jeg helt klart vil anbefale videre til min omgangskreds.

  Bedste hilsner

 • Pøj pøj de næste dage. Det er bare så spændende.
  Nyd det nu for pokker. Det bliver jo helt fantastisk 🙂

  Glæder mig til at høre mere om jeres dejlige dag(e)
  Det er helt en gave at være lidt med på sidelinjen 🙂

 • Rigtig meget held og lykke-håber du/I får et par fantastiske dage…. Og tak fordi vi andre har kunnet følge lidt med fra sidelinjen, det er så hyggeligt…

  Det kan godt tænkes, at den taske lige skal klikkes hjem, super fin, og netop god til arbejde. Drømmen er en Celine, men det må lige vente til der kommer “voksenløn” (oh yes, jeg har lige skriver under på a.fuldmægtig kontrakt), men den Christina-bag er da en god pre-Celine-bag.

  Nå, men rigtig meget held og lykke!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top