Du læser nu
Wedding Vacay

Wedding Vacay

IMG_0135Åh venner – de sidste dage har været SÅ vilde, SÅ overvældende, SÅ lykkelige, SÅ sjove og SÅ fantastiske… Vores drømme blev totalt overgået af virkeligheden og jeg glæder mig til at kunne fortælle lidt mere – indtil da må I følge med på insta, vores jeg har delt flittigt. I kan finde mig som @acieagurk 🙂 Lige nu er vi trætte og forsøger at fordøje de sidste dages mange indtryk og oplevelser – og, ikke mindst, vænne os til tilværelsen som ægtepar<3 Vi høres ved derhjemme!

IMG_0145

 Kommentarer (6)
 • Endnu engang kæmpe stort tillykke til jer <3

  Det er så skønt at se alle de fantastiske billeder. Jeg sluger det hele råt, og bliver totalt glad i låget over det hele. Tusind tak for at dele 🙂
  Det ligner simpelthen noget fra en film, og det må have været en fantastisk oplevelse for både jer og jeres gæster.

  Ønsker alt det bedste for jer <3

 • Du kan tro jeg har opdateret jeres hashtag de sidste par dage! Haha 😀 Jeg glæder mig til at høre meget mere om jeres bryllupsdage. Indtil videre lyder det bare helt fantastisk, at forventningerne blev overgået af virkeligheden. Kæmpe stort tillykke!!

 • Kære Acie! KÆMPETILLYKKE med brylluppet – det ser vidunderlig ud.

  Din var en af de første blogs jeg begyndte at følge. Er lige kommet i tanke om, at jeg i sommeren 2009 købte en boxmadras af dig. Jeg var lige flyttet til København helt ny og grøn, og du boede på kollegie på amager. Syv år senere er jeg flyttet ind hos min kæreste og du er blevet gift.. Det er sgu vildt nok, det liv.

 • Jeg er fan! Stort tillykke med det hele jeg glæder mig helt vanvittigt til at se og høre om det herinde. Indtil da er jeg vild med mængden af Instagram billeder og stories 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top