Du læser nu
BRYLLUPSVIDEO

BRYLLUPSVIDEO

brudepar2

Se! Her er han så! Den hemmelighedsfulde Skjorte. Min mand<3 

Vi er langsomt på vej ud af bryllupsboblen –  i aften flyver vi hjem til København og vi glæder os.. Både til at lande, men også til at komme hjem til det helt overvældende bjerg af gaver, der venter på os derhjemme. Vi nåede ikke at pakke en eneste gave op inden vi tog afsted, så planen er at vi skal bruge weekenden på, at sidde og give hver eneste gave, den opmærksomhed og taknemmelighed den fortjener.

Jeg har ikke selv taget mere end en håndfuld billeder de sidste par dage, for jeg ville hellere bruge mine kræfter på bare at nyde, tage ind og være i det, end at tænke på at forevige. Derfor havde vi også fotograf på både i Danmark og i Italien – de billeder glæder jeg mig til at se. Og så har jeg jo altså også nogle virkeligt dygtige venner, men nogle virkeligt dygtige instagram-husbands, der også har gjort sit til at hjælpe os med at forevige vores dage. Se fx lige den her helt absurd flotte video Christina&Christoffer har lavet? Jeg tuder lidt at lykke, hver gang jeg ser den. De er simpelthen så dygtige – husk at subscribe på deres kanal!🙂

 Kommentarer (3)
  • Det er godt nok også bare en flot og stemningsfuld video. Hvor er det bare et fantastisk måde, at se brylluppet, fra en gæst’s synsvinkel. Det ser så storslået, festligt og samtidig uformelt ud – og sikke søde “værter” på skærmen, med egen kærlighedshistorie at kunne lægge til rejsen (:

    – A

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top