Morgengave fra mig til ham - Acie

Morgengave fra mig til ham

Goyard pascover monogram (1 of 3)

Jeg fortalte på et tidspunkt (stolt) at jeg havde fundet den perfekte morgengave til Skjorten – selvfølgelig skulle han have et smukt, klassisk pascover med hans nye initialer. Der er mange årsager til, at det er den perfekte morgengave til ham – nogle mere private end andre. Helt obvious er det jo ihvertfald at vi rejser meget sammen, og alene af den grund, virkede det passende at ekvipere ham med et lækkert pascover til de mange eventyr vi skal på sammen fremadrettet.

Jeg købte det i Bergdorf Goodman i New York i sommers. Det tager 6 uger for dem at levere det med monogram på, og man kan selv bestemme farver, font og størrelse. Det koster en mindre (… løgn – større!!) formue, men det skulle altså være dét, selvom jeg også kiggede lidt på et fra Smythson.. Det var bare ikke helt ligeså fint. Han blev heldigvis meget glad for det, så det var den ublu prislap værd. Selv har jeg lidt kig på ét matchende fra Louis Vuitton – jeg har jo også fået nye initialer 😉

Goyard pascover monogram (2 of 3)

Goyard pascover monogram (3 of 3)

3 kommentarer

  • Ja Ja Ja til Vuitton pasholder! Jeg lurer selv på nøgleholderen til 6 nøgler i øjeblikket. Jeg må altså snart ha’ fortjent den 😉

    Rigtig fin og personlig gave du har fundet til ham Skjorten! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top