Du læser nu
Lørdagslykke

Lørdagslykke

lørdagslykke pa? kajen acie blog (3 of 5)Jeg står i køkkenet, med ét øje på pandekagerne og et andet her på bloggen, mens fingrene glider over tastaturet. Skjorten spurgte i morges om “hans kone” mon ikke kunne lokkes til at lave pandekager til ham idag, hvis han købte ind til dem. Den slags kan jeg ikke sige nej til, så sådan måtte det være. Nu er jeg næsten færdig og så skal de indtages flankeret af et afsnit Matador – tænk jer, jeg har aldrig set Matador, og det måtte der gøres noget ved synes Skjorten. Jeg er sådan set enig – så nu er det vores fælles serieprojekt og jeg synes simpelthen det er så hyggeligt<3

Jo. weekendlykken har for alvor indfundet sig her hos os – forhåbentlig også ude i jeres små hjem derude? Nedenfor ihvertfald små glimt fra en langsom lørdag formiddag på Kajen.

lørdagslykke pa? kajen acie blog (4 of 5)

En af mine faste weekendtreats – take-away kaffe på sødmælk. Mhmm….. Og a desperate need for a mani – det bliver i eftermiddag;)

lørdagslykke pa? kajen acie blog (5 of 5)

Vi har egentlig booket årets skiferie, men leger lidt med tanken om at ombooke, så vi kan komme afsted sammen med familien fra New York. De flytter nemlig hjem snart <3 Og jeg kan bruge tiiiiiiimer på booking.com med at finde det helt rigtige. Perfekt lørdags-projekt!

lørdagslykke pa? kajen acie blog (2 of 5)

Friske blomster til weekenden i smuk ny vase – en fast tradition. Altså det med blomsterne. Det er trods alt ikke hver weekend, at jeg får nye vaser 😉

lørdagslykke pa? kajen acie blog (1 of 5)

Kønne er de ikke, men deres herlighedsværdi kan ikke fornægtes. Mine elskede lammeuldsfutter fra Ugg. Jo. Kærlighed<3

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top