Du læser nu
5 hurtige fra Agurkelivet..

5 hurtige fra Agurkelivet..

acie blog (1 of 1)

Det har været en lidt stille uge her på matriklen so far, men det har sine årsager – og det er hverken manglende lyst eller almindelig dovenskab;) Nej. Der er travlt i din lille agurkeplante – med alt muligt spændende.

 1. Jeg flytter fra Stylista ved udgangen af november – min blogkarriere har so far altid kørt i 3års-intervaller, og således altså også nu. Jeg lå i 3 år alene, så lå jeg i 3 år på Looklab og nu har jeg ligget i 3 gode, sjove og spændende år på Stylista, så det må være på tide at prøve noget nyt (og ja – er det ikke sindssygt vi nærmer os 9 år i dette forum.. Wåw). Så lige for tiden går der altså lidt tid med at bygge mit nye hjem og få de tekniske sager på plads. I kan se et lille preview på billedet ovenfor:)
 2. På job har jeg det sidste år arbejdet på det her projekt (altså ikke kun… trods alt), der lige er gået i luften i dag. Prøv det lige, når I har brug for at finde ‘a moment of pause’ næste gang <3
 3. … Og lige nu kører det her faktisk også derude – hvis I ser det, så er det altså med kærlig hilsen fra (blandt andre) mig. Måske min fascination af det der med at kunne sætte tempoet ned og bare være (se fx her), giver helt ny mening nu:)
 4. Vi arbejder videre med husdrømmen – er lige for tiden landet ved drømmen om at bygge selv. Nyt. Vores. #Koneklubben griner af mig og siger, at hvis nogen skulle kaste sig over den slags, så var det da mig. Jeg er ikke helt sikker på, om det er godt eller skidt, men altså.. Kan alt, vil alt, gør alt. Er det ikke mottoet? I think so..
 5. I overmorgen tager vi til New York. Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget jeg glæder mig til at få en krammer af Pix&Nix. Godt de snart flytter hjem. Nix ringede i weekenden for at fortælle mig, at hun altså gerne vil komme på ‘sleepover’. “Ja, det vil jeg altså også godt”, stemte hendes storebror i i baggrunden. Jeg står nærmest allerede klar med tegnefilm, blandselvslik og pizza på sofaen. Hvornår kommer I, unger?!
 Kommentarer (10)
 • Byggede selv og flyttede ind for tre uger siden. Sindsyg hård proces fra tanke til indflytning og det bliver altid dyrere end man havde forventet. Lægning af fliser 100.000 kr. WTF? Men nu er vi flyttet ind og elsker det

 • Min mor og hendes mand byggede nyt hus sammen for ca. 10 år siden, og det er helt vidt, hvor mange beslutninger, der skal træffes! Men til gengæld blev det også lige det, de drømte om, og det er simpelthen så fint, synes jeg. 🙂 Og hey – det er SÅ lækkert, når alt bare er nyt og spiller. Jeg er helt pjattet med deres indeklima især, der er simpelthen den bedste luft i deres hus! Så det kan absolut anbefales. <3

 • Lyder som om der er fuld fart på! Kan varmt anbefale nybyg, det er en spændende proces (venter selv på at vores er klar til indflytning)

 • Åh, min mand og jeg leger også en del med tanken om at bygge selv, men de der byggegrunde hænger altså ikke på træerne! Men jeg glæder mig meget til at følge med i jeres proces! 😀

 • Det lyder som om der sker masser af spændende ting! Jeg har åbnet dine links og glæder mig til at kigge det igennem, når jeg kommer hjem fra arbejde i aften. Dejligt med et indblik i dit arbejdsliv også! 🙂

 • Hej Acie!
  Tænk sig, du og Emily er de to eneste blogger-damer jeg har fulgt trofast i snart 7 år, og jeg tror aldrig jeg har fået sagt hej, så jeg tænker det måske er på tide og sende 1000 rosere i din retning. Du fortjener dem og tak fordi jeg har fået lov at følge med på sidelinjen.
  Dit univers er skønt, så bliv endelig ved.
  Kæmpe mange hilsner herfra!
  /Maiken

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top