Du læser nu
New York is always a good idea

New York is always a good idea

new-york-is-always-a-good-idea

Jeg tog det her billede, da vi var i New York i maj måned og idag tager vi afsted igen – det bliver den sidste tur for denne gang, men det er også ok. For med 9 ture på 2 år, har vi vist fået vores fair share af the big apple (for en stund ihvertfald) og samtidig betyder det jo, at min vores familie snart vender snuden hjem. Så snart, at flybilletterne og retur-containeren er bestilt. Tænk – hvor blev 2.5 år af? Kan I huske, da jeg fortalte, at de skulle rejse afsted? Jeg havde været i biffen med Pix den eftermiddag, og synes, at det var noooget hårdt, at skulle vinke farvel til den lille fyr (og hans søster, bevares.. men på det tidspunkt var hun jo mere bare en slags forvokset frikadelle, der sov hele tiden..). Nuvel. Nu bor de snart lige rundt om hjørnet igen, og de sidste 2.5år har budt på nogle virkeligt gode, hyggelige og rare eventyr og oplevelser sammen, så idag havde jeg ikke været savnet foruden, for det kom med så meget andet godt.

Anyways. Vi er på vej til New York, for det er Thanksgiving lige om lidt og tradtionen tro (se lige en lillebitte loppe Pix engang var), skal vi spise en stor kalkun og op i the mountains. Mhmm. Og så skal vi også trille rundt i SoHo som vi plejer, drikke steamed apple ciders, brunche på Jacks Wife Freda, en tur i Chelsea Market, spise middag på CATCH, shoppe lidt på 5th og i Woodbury og alle de andre favoritter I har hørt om før. Juhuuu – jeg glæder mig!!

 

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top