New York is always a good idea

new-york-is-always-a-good-idea

Jeg tog det her billede, da vi var i New York i maj måned og idag tager vi afsted igen – det bliver den sidste tur for denne gang, men det er også ok. For med 9 ture på 2 år, har vi vist fået vores fair share af the big apple (for en stund ihvertfald) og samtidig betyder det jo, at min vores familie snart vender snuden hjem. Så snart, at flybilletterne og retur-containeren er bestilt. Tænk – hvor blev 2.5 år af? Kan I huske, da jeg fortalte, at de skulle rejse afsted? Jeg havde været i biffen med Pix den eftermiddag, og synes, at det var noooget hårdt, at skulle vinke farvel til den lille fyr (og hans søster, bevares.. men på det tidspunkt var hun jo mere bare en slags forvokset frikadelle, der sov hele tiden..). Nuvel. Nu bor de snart lige rundt om hjørnet igen, og de sidste 2.5år har budt på nogle virkeligt gode, hyggelige og rare eventyr og oplevelser sammen, så idag havde jeg ikke været savnet foruden, for det kom med så meget andet godt.

Anyways. Vi er på vej til New York, for det er Thanksgiving lige om lidt og tradtionen tro (se lige en lillebitte loppe Pix engang var), skal vi spise en stor kalkun og op i the mountains. Mhmm. Og så skal vi også trille rundt i SoHo som vi plejer, drikke steamed apple ciders, brunche på Jacks Wife Freda, en tur i Chelsea Market, spise middag på CATCH, shoppe lidt på 5th og i Woodbury og alle de andre favoritter I har hørt om før. Juhuuu – jeg glæder mig!!

 

8 kommentarer

 • Tag lige en tur på Five leaves istedet – når nu jeg ikke kan.. Og bagefter en tur forbi Beacons Closet, og så måske en gåtur igennem McCarren Park..

 • Rigtig god tur. Det bliver dejligt for dem at komme hjem, det kan jeg skrive under på. Men også svært at “finde hjem” igen, når man er landet. Det har taget os et år.

 • Du har helt ret, New York kan aldrig blive en dårlig idé 😉
  Jeg ville smadder gerne opleve en vaske ægte Thanksgiving Dinner over there. Pønser lidt på, at prøve at efterligne bare en smule herhjemme, da jeg synes det er en fin tradition, og hvem elsker ikke et overdådigt bord fyldt med mad?

 • Hvor bliver det rart for dig at de snart komme hjem igen – selvom NY ikke er det værste sted at tage til så tit 😉
  Men det er helt sikkert sjovere, at kunne tage pix og nix med en spontan tur på kastellet eller noget.

 • Skønt! Det bliver dejligt at få familien tæt på. NY er dejlig, men der er noget skønt ved bare at kunne tage forbi på vej hjem fra arbejde.
  Hav en skøn tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top