De lyserøde damers klub

 

IMG_9829

Vi landede i New York sent fredag aften (.. eller lørdag morgen dansk tid, om man vil) og blev vækket lørdag af to små glade typer, der kom ind og kildede os under tæerne. Resten af dagen gik med all things hyggeligt – Nix og jeg iklædte os vores lyserøde favoritter og stillede troligt op til et #ootd inden turen gik mod weekendbrunch og window shopping. Jeg havde støvet min Alexander Wang Mini Rockie af og Nix toppede outfittet med en tryllestav og glimmersko. Man skal ikke gå ned på accessories;) Resten af outfittet er slapt – and yes, I’m wearing leggings. As pants. Men weekend, hyggetid og lidt jetlag må vel være en fair undskyldning. Strikken er en ny favorit – fra Envii. Jeg har nærmest investeret i samtlige af dette sæsons mohairstyles derfra. If it works. Og kødfarvet strik, kan man jo ikke sige nej til. Eller. Jeg kan ihvertfald ikke. Den findes online her.

Eftermiddagen brugte vi i biffen med Pix – der var dømt “Trolls” i 3D-versionen, popcorn og vi dansede begge to lidt i sædet til tonerne af “Sunshine in my pocket” undervejs. Igår var det varmt nok til bare ankler, men idag må der tykkere lag til – vi er på vej ind til byen og jeg har pakket mig ind i nyt pandebånd, lammefødder, dynejakke – og stadig leggings og kødfarvet strik. Det er jo weekend. Og ferie. #dovenagurk

IMG_9820a

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top