Du læser nu
Julefrokost-outfit på budget

Julefrokost-outfit på budget

julefrokost-pa?-budget

På fredag er jeg inviteret til årets første julefrokost – det er med job, men jeg kan (ironisk nok) ikke komme, fordi jeg… well… er på job. I Paris. Det går nu nok, for heldigvis kommer der flere af slagsen – blandt andet, har Emily & Drømmemanden inviteret #Koneklubben og vores instagram-husbands til julefrokost. Se dét tror jeg bliver sjovt. De kan feste, vores mænd. Og gerne sammen. Og til den slags fashionabelt selskab må man jo gøre sig lidt ekstra umage.

Og jeg gad godt se sådan her ud – jeg har lige købt noget hammer-dyrt (… af den virkeligt voksne slags – en espresso-maskine, haha), så min julegarderobe må blive af budget-slagsen. Jeg drømmer om de der glimmersko. Kan I se det for jer!? Hælen er perfekt og danse-venlig. Selv efter lidt snaps.

Tilsæt den pææææne sorte kjole, bløde krøller, en nude læbe, sorte øjne, glimmer i ørene og den der lyserøde velourtaske og jeg vil være så good to go. Skål.

Kjole – ASOS // Sko – ASOS // Velourtaske – PICO // Earcuffs – H&M

[Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links]

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top