Du læser nu
Vores soveværelse

Vores soveværelse

4-1

[Indlægget indeholder affiliate-links]

Da jeg bød velkommen i dette nye bloghjem, var I et par stykker, der havde nogle spørgsmål til vores seng. Jeg tænkte, at det kun var passende, at skrive et helt indlæg herom, selvom det på sin vis godt kan føle lidt angst, sådan at invitere hele verden ind i vores soveværelse, haha. Nu er det jo bare jer, så det går jo nok 😉

Min niece på 3år elsker sin pude så højt, at hun nærmest har den med sig, hvorend hun går. I can totally relate. Og Skjorten ligeså. Vores soveværelse er på sin vis hjertet i vores hjem. Dér vi rigtigt er hjemme. Vores private lille hule. Vi elsker at have gæster, men jeg lukker altid døren til soveværelset, for det er vores.

Vi har prøvet at skabe en lidt hotel-agtig vibe – hvis Skjorten fik sin vilje ville det også betyde væg-til-væg-tæppe så tykt, at man ville synke ned til knæene, når man trådte på det. Dér er jeg dog ikke helt. Endnu. Maybe some day.

7

Vindueskarmen bruger jeg til mine smykker – her står blandt andet den her glasklokke med den gyldne ananas (fra H&M Home), et lille fad fra HAY og min elskede ring box fra the Mrs Box – jeg skrev om den her.

6-1

Jeg har endnu ikke fundet en god måde at opbevare mine taske – nogle hænger på dørhåndtaget og andre står på kommoderne.

5-1

I loftet hænger en lysekrone, som jeg engang købte på den Blå Avis for 400kr. Det kostede lidt overtalelse at få Skjorten til også at synes det var en god idé, men den giver godt lys og fylder ikke alt for meget.

 3-1

2-1

Vi har 3 kommoder fra IKEA stående for at give lidt ekstra opbevaringsplads – vi er i evig mangel på opbevaringsplads, men det hjalp virkelig meget, at vi fik dem her. Da jeg flyttede ind i sin tid, havde jeg 2 med 3 skuffer stående – de er vokset lidt med tiderne, haha.

1-1

Vores sengeborde er kun midlertidige – vi leder (med lys og lygte!!) efter de perfekte sengeborde. De må ikke være for brede og må gerne have skuffer, så man kan gemme ting væk.

Ananas-lamperne er fra MIO og kan ikke købes i Danmark (æv!) og velourpuffen er fra Normann Copenhagen og passer perfekt i hjørnet med vores spejl. Hvis ikke jeg boede sammen med en mand, så havde jeg istedet valgt den i denne udformning 😉

0-1

Og sidst men ikke mindst – vores seng. Både vores seng, dyner og puder er fra Jysk. Det er enormt vigtigt at sove godt og vi ønskede os faktisk nye dyner i bryllupsgave – vi fik dem ikke, så kort efter gik jeg ud og købte nogle nye. De gamle var simpelthen så slidte og usle. De nye er dem her og vi er enormt glade for dem. Vores puder er dem her.

Sengetøjet er også virkelig vigtigt, hvis man spørger mig. Vi fik Georg Jensen Damask sengetøj i bryllupsgave (det her) og det er alle pengene værd. Et oplagt julegaveønske – I vil elske jer selv for det. Det er fuldstændigt som at sove på hotel hver eneste nat. Aaaahhhh. Vi ønsker os selv det her, som supplement.

Oooog – sidst men ikke mindst. Sengegavlen. Et af mine mest læste indlæg på bloggen er min DIY-guide til en polstret sengegavl, men lige den her fik vi i bryllupsgave, og er super glade for den. Den er fra Ellos og fås i forskellige farver. Den mørke grå/blå  passer super godt i vores farvepalette, men den lyse her er nu også super pæn. Måske, hvis vi får et gæsteværelse en dag? 🙂

affiliate-bar-1

 Kommentarer (7)
 • Det er længe siden, jeg har kommenteret – men det er sør´me et fint soveværelse, I har.Dit nye bloghjem ser selvfølgelig også pænt og Acie-agtigt ud. 🙂
  Må også lige sige tak fordi vi har fået lov til at følge med i bryllup og endelig mødt den lidt hemmelige hr.Skjorte. 😉 Det troede jeg aldrig ville ske.
  God dag til jer på Kajen!

 • Jeg er helt med på din udfordring med sine smukke tasker, for det er så synd at gemme dem væk i et skab.
  Jeg har selv lavet om i soveværelset for lidt siden, og jeg har købt de smukkeste guld knager (i sådan lidt vintage/retro stil) i en butik på Gothersgade, hvorpå jeg har hængt mine fine tasker. Det ser så godt ud, og pynter på en hvid væg 🙂
  Bare et lille tip herfra.
  Kh Christina

 • Jeres soveværelse er bare perfekt! Har længe selv ville ha’ et hotel-agtig vibe, men har ikke taget mig sammen til at købe puderne endnu, så tak for tip til Jysk!

 • Årh, vi har også så meget pladsmangel hjemme hos os. Jeg havde faktisk overvejet at sætte to af de ikea kommoder sammen. Har I sat en plade ovenpå eller flugter de bare perfekt hinanden? 😀

 • Ej det er mega hyggeligt! Jeg vil også virkelig gerne have en sengegalv, syntes det er så pænt. Vil bare gerne have en der er høj. Det der holder mig tilbage er faktisk valg af farve, synes det er svært at vælge! Men syntes faktisk den i har er ret god. Hmm kunne være det skulle være noget i den stil!
  Tak for inspiration 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top