Du læser nu
Den sødeste nisse…

Den sødeste nisse…

julesok-panda-julestroempe-3-of-9
… han bor hjemme hos mig<3 Jeg har aldrig fået hverken kalender- eller adventsgaver som barn (og er som følge heraf blevet stærkt traumatiseret… or not;)), så i mit voksenliv er det aldrig rigtigt noget jeg har skænket en tanke. Men i sidste uge, da jeg kom hjem fra job en aften, hang der pludselig en panda-julesok på vores barvogn.

julesok-panda-julestroempe-5-of-9Vi er, som nævnt et par gange, kommet lidt sent igang med julerierne i år, så jeg mistænker, at nissen også er blevet fanget lidt på sengekanten. Ikke destomindre er det meget meget hyggeligt, at man – i en alder af 30 – er begyndt at få besøg af en strømpenisse. Og så endda én, der ved, at mit kælenavn er Panda (loooong story), og at den nye sok, derfor passer ekstra fint herhjemme.

Den er fra børnemærket Liewood og fås lige nu på 60% lige her – så den er jo nærmest gratis, hvis nu nogen af jer sidder derude og kender nogen, der fortjener sådan en panda-sok. Man føler sig ihvertfald heldig, når man får én <3

julesok-panda-julestroempe-6-of-9 julesok-panda-julestroempe-7-of-9julesok-panda-julestroempe-9-of-9Og der var også gevinst nede i sokken – det prikkede foer gemte på to gavekort til Starbucks, der nok skal få mig igennem et par mørke december-morgener i den kommende tid.

julesok-panda-julestroempe-8-of-9

… Og på en eller anden måde blegner min julesok til Skjorten lidt – synes ellers det var så fint, at den havde monogram. Nuvel. Jeg må finde en mere tjekket én til næste år;)

affiliate-bar

 Kommentarer (4)
  • Jeg var lige ved at falde ned at stolen da jeg læste du bliver kaldt Panda. Min kæreste kalder også mig for panda, og vi går altså ikke ned på panda temaet. Jeg bliver nok nød til at købe den sok hjem 🙂

  • Hvor fint 🙂 Jeg blev også overrasket af min kære mand (eller Julemanden, som han insisterer på det er), som kommer på besøg hver nat med søde små gaver – alt fra lakdridspiber til hundeluftning på en regnvejrsdag.
    Det har jeg nu aldrig prøvet før, og gav mig til at tude ned i sokken den første morgen af bar overvældelse <3 (Jeg er også ret nem på den front) 😉

  • Den er vel nok flot! Men mht. din mands sok, så lur mig om at ikke er ligeglad med, om sokken er flot og sød eller ej. Synes mænd plejer at gå mere op i indholdet end af udseendet

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top