Du læser nu
Bryllup: detaljer og pynt i Italien

Bryllup: detaljer og pynt i Italien

mads-christine-79-of-344

Jeg er igang med det helt store bryllupsindlæg, men inden vi når dertil, tænkte jeg, at jeg lige ville dele nogle af detaljerne fra vores fest i Italien med jer – nu måtte I jo lægge ører til megen snak om alle mine DIY-projekter og pynte-idéer i månederne året op til, så det må være på sin plads, at jeg også får delt resultatet.

Detaljerne fra den danske del af brylluppet viste jeg her, hvis der endnu er nogen, der ikke har læst det:)

mads-christine-48-of-344

[Slottet udgjorde jo i sig selv en ret taknemmelig backdrop til vores bryllup, og de sidste touches handlede mest om at gøre brylluppet til vores]

bryllup-1-of-24

[Der fører en lang allé op til slottet, og for enden havde jeg sat det her skilt, for at lede folk i den rigtige retning]

mads-christine-78-of-344

[Til bryllupsmiddagen pyntede jeg ekstra op – det er klart, at den vigtigste pynt var hele lyssætningen og lyskæderne. Vi brugte en lokal lysmand til den opgave – han hed Maurizio og forstod ca 3 ord engelsk, men hvad gør det, når han kan levere sådan en omgang lys? Det var magisk!]

mads-christine-11-of-34

[Udover lyssætningen satte jeg også lidt ekstra pynt op – det er ikke det hele jeg har billeder af, men min flag-guirlande var naturligvis med. Jeg delte en DIY-guide her]

mads-christine-8-of-34[I indgangsporten hang vi en ballon-guirlande op – det var ikke planlagt, men var en idé der opstod hos en veninde, da vi gik og pyntede op – og fint blev det<3]

mads-christine-10-of-34

[Mit DIY tavle-skilt var naturligvis også med]

mads-christine-3-of-34

mads-christine-4-of-34

[Jeg opsatte også et lille gæstebogshjørne med vores Instax mini, som var en virkelig hyggelig lille gimmick – jeg ELSKER at bladre i vores gæstebog, for alle har skrevet i den lige inden de tog hjem den sidste dag, helt balrede, bagfulde og fyldt med kærlighed. Så optur<3 Jeg har skrevet mere om vores gæstebog hér. For at holde det italienske tema havde jeg skrevet små props med italienske gloser på (fx “Vil I have alle mine penge?”, “Er der mere champagne?” og “Jeg er fuld”) Til at sætte billederne fast i gæstebogen havde jeg købt nogle forskellige ruller washa-tape i guld (stribet, prikket, glimmer etc) og nogle små guldhjerter.

LOVE-ballonen var en jeg havde købt på AliExpress for nærmest ingen penge – I kan finde den her.]

 mads-christine-44-of-344

[Vores pre-dinner drink drak vi ude foran slottet i solnedgangen og med udsigt over det toscanske landskab – hér havde jeg ikke pyntet så meget op, for hvordan skulle man nogensinde behøve mere pynt end der i forvejen er i smukke bløde toscanske bakketoppe? Udover  min DIY treeswing, naturligvis;) ]

mads-christine-12-of-34

mads-christine-53-of-344

[Jeg havde pyntet gyngen med nogle grønne kviste, og havde egentlig også tænkt mig, at binde nogle silkebånd på – men det endte jeg simpelthen med at glemme, fordi jeg blev forstyrret midt i projektet.. Haha.. Oh well! Som I kan se, så gik den rent ind hos min niece, og hun havde nok været ligeglad med båndene anyways!]

bryllup-19-of-24

[Til middagen havde jeg også sat en kurv med tæpper frem – tæpperne havde vi købt i IKEA hjemmefra og så havde jeg bundet en sløjfe om dem. Kurven jeg brugte er “bare” min strandtaske, som dermed tjente et dobbelt formål – det var jo svært lige at slæbe en ekstra kurv med til Italien (trods alt), så jeg måtte tænkte kreativt og brugte min taske istedet. Skiltet havde jeg lavet i Photoshop og sat i en ramme fra IKEA også. Alle skiltene (gæstebog, tæppeskilt, bordplaner, gavebord etc) matchede uden at være helt ens.]

mads-christine-176-of-344

[Ved siden af tæpperne havde jeg sat to marquee-lamper, der lyste så fint hele aftenen]

bryllup-18-of-24

borddaekning-bryllup-italien-acie

[Borddækningen holdt vi helt simpelt i hvid og guld. Mine DIY bordnumre viste jeg en guide til her. Derudover havde vi bestilt blandede hvide blomster i glasvaser og lys i syltetøjsglas fra en lokal blomsterhandler. De leverede også de små rosmarin-kviste til hver kuvert. Menuerne havde jeg selv lavet i Photoshop så det matchede vores invitationer (og alle skiltene) og printet på særligt tyk karton..]

bryllup-7-of-24

mads-christine-128-of-344

[Bordene blev dækket færdig mens vi var ude og få taget parbilleder, og derfra gik vi direkte til vores pre-dinner drink… Da vi skulle til at kalde gæsterne til bords slog det mig pludselig, at alle bordkortene lå oppe i min taske. Doh! Det var den eneste misser, der var til hele brylluppet, så min indre projektleder tager det med ophøjet ro – med hjælp fra min storebror og en brudepige fik vi sat alle bordkortene på bordene i løbet af 3 minutter, og ingen af de øvrige gæster opdagede noget som helst.

De var holdt helt klassiske – trykt med guldfolie i ‘vores’ font. Det er lidt svært at se på det øverste billede, men man kan nok godt ane guldet på det nederste. Jeg fik dem trykt hos den her sælger på ETSY. Man kan frit vælge fonte og folietryk, og det var ikke ret dyrt – og som bonus sendes de fra UK så man risikerer ikke at blive nappet i tolden]

mads-christine-193-of-344

[Aftenen sluttede af i slottets vinkælder, hvor vi havde bar, DJ og dansegulv. Det fungerede helt vildt godt! Gangen ned til kælderen havde jeg pyntet med folieballoner der dannede teksten PARTY og en marquee-lampe formet som en pil (kan lige skimtes ude til venstre. Derudover havde jeg også hængt den her festlige guirlande op, men den har jeg ikke billede af in action – den hang ligesom hen over gangen som en fin dinglende guirlande-port.]

mads-christine-28-of-34 mads-christine-6-of-344

[Oooog sidst men ikke mindst – poolen fik ikke rigtigt noget pynt andet end mine 3 elskede pool floats. De to af dem overlevede, mens den ene måtte lade livet i et poolfloat-ræs den sidste formiddag – det var Cathrine, Christina og Emily, der havde travlt med at lege. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at dø for en poolfloat end at implodere som kødet i dén sandwhich.]

Billederne i indlægget er taget af hhv Funkybird Photography, Cathrine, Christina og mig selv.

affiliate-bar-1

 Kommentarer (15)
  • Tusind tak!! Haha – jeg havde faktisk kun én pyntekuffert med… Det var også derfor at ting som lemonadebeholdere måtte blive hjemme:)

 • Hej Acie 🙂 sikke nogle fine billeder 🙂 jeg drømmer om at gemmeføre noget lign engang i fremtiden så derfor ville jeg lige høre dig hvad sådan en fortryllede flerdagswedding ca kostede for jeg 🙂 Jeg er godt klar over at det nok er over et par 100.000 men er vi tættere på 3 end 1? 🙂
  Tusind tak for en skøn blog

  • Hej Sarah,

   Mange tak:) Jeg kan SÅ godt forstå, at du spørger (altså det er et helt fair spørgsmål), men jeg synes at økonomien i vores bryllup er så privat at jeg gerne vil holde den for mig selv. Det håber jeg er ok!!

   KH

  • Tusind tak hvor er du sød<3 Og koordinering af pynten var nærmest det sjoveste af det hele!

 • Saa fine detaljer! Og dejligt at blive inspireret! De italienere er altsaa noget langsomme i det, sidder stadig og venter paa en masse detaljer fra vores arrangoer. Men altsaa, det er stilen, nice and slowly. Saadan skal det vaere 🙂 Er vild med dine bord numbre, havde selv samme ide i tankerne, da jeg/vi har lidt af et guld glitter tema 🙂

  • Ih, det skulle jeg have vist – så kunne I bare have arvet vores. Jeg endte med at efterlade dem i Italien. Doh!

 • sikke en fortryllende fest i må have haft jer 🙂
  Jeg drømmer om noget lign. engang
  må man høre hvad hele herligheden af brylluppet ca. endte med at koste? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top