Du læser nu
Mandagsoutfit: ny strik-favorit fra H&M

Mandagsoutfit: ny strik-favorit fra H&M

hm-mohair-bow-sweater-envii-navy-coat-christian-louboutin-pigalle

Mandag og sidste uge inden jul – jeg vil bestræbe mig på, at sætte tempo bare lidt ned og lave bare lidt flere hyggelige ting. Herunder gå i bare lidt mere hyggeligt tøj end den sædvanlige corporate uniform fordrer. Gad vide, om jeg kan klare en hel uge uden at have slacks på? Det havde næsten været en sjov lille udfordring, haha;)

Nuvel. Jeg plejer normalt kun at have jeans på om fredagen, men idag har jeg altså gjort en undtagelse. Jeans, ankelstøvler og min nye favorit-sweater fra H&M. Jeg er jo en sucker for all things fluffy, og i denne sæson er det altså mohair-sweaters, jeg ikke kan få nok af. Den her sag er fra H&M – den er oversize i modellen, har dyb udringning både for og bag og en lille hyggelig sløjfe i nakken. Perfekt til en rodet knold, mørke læber og en gang flydende eyeliner. Så det er altså planen idag:)

Der er gratis fragt på H&M med koden 2653 og bestiller man senest d. 20/12 kan man nå at få varerne leveret senest d. 23 – så det kan endnu liiiige nås inden jul;)

Sweater – H&M / Jeans – H&M / Ankelstøvler – ASOS / Smykker – ByBiehl og Jane Kønig / Frakke – Envii / Taske – Givenchy

affiliate-bar-1

 Kommentarer (7)
 • Fælder og fnuller mohairtrøjen ikke helt vildt? Jeg synes det er SÅ irriterende, når hele ens frakke, bilsæde og handsker er helt dækket med pels.. Har en vidunderlig Helmut Lang trøje, jeg aldrig går i – af samme grund

  Tempoet ned lyder skønt, det var også min plan indtil jeg endte i Berlin til et terrorangreb… suk. Trist start på julen 🙁

  • Det synes jeg egentlig ikke – angora er klart klart værre. Synes ikke mohair er slemt.

   Og øv! Håber du er ok!!

 • Det lyder som en rigtig god plan – altså, det med at lave lidt flere hyggelige ting i denne uge op til jul. Jeg er selv allerede i dag mandag begyndt at sætte tempoet ned, og skrue op for hyggen med en omgang hj.lavet risengrød, “Driving home for Christmas” på repeat, iført det dejligste blødeste sæt fra Moshi Moshi 🙂
  Apropos outfit, så nævner du, at du kun har jeans på om fredagen på arbejde.. er der en grund til det? Måske I har en særlig dress code på din arbejdsplads?
  Er bare nysgerrig 🙂
  Rigtig god jul herfra.

  • Næææ – det er bare min ‘egen’ regel.. Noget med ‘dress for the part’ og den slags. Lidt fjollet egentlig, men synes det er svært, når man ikke har en decideret dress code – man kommer så hurtigt til at blive liiiiige vel casual.

 • Hej Acie. Kan du have din arbejdscomputer i din Givenchy, eller har du computertaske ved siden af? 🙂 God jul fra Mia

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top