Du læser nu
En julehilsen og en særlig tak

En julehilsen og en særlig tak

julehilsen-1-of-6

Så blev det den 24. december og jeg håber, at I alle er landet i julefred og julehygge med dem I bedst kan lide. På Kajen er morgenen gået med morgenmad på sengen, sokkegaver og ‘Fars fede juleferie’ under dynen – vores faste juletradition. Og den bedste julemorgen jeg kan forestille mig. I eftermiddag kører vi til Sydsjælland sammen – vi skal holde jul sammen for første gang, og i år skal vi fejre med Skjortens familie på familiegården. Jeg både glæder mig og savner min egen familie – især de to mindste, som i år fejrer hos deres søde mormor og morfar<3

julehilsen-4-of-6

De sidste par år har jeg benyttet juleaften til at sige tak, og jeg kan godt lide traditioner, så det vil jeg gentage igen i år. Så tak. Til alle jer, der stadig følger med. Jeg er klar over, at sådan noget kan lyde som en lidt slidt floskel her i blogland. Men jeg er en gammel rotte – især i denne digitale henseende. Ikke mange kan prale af, at have ligeså trofaste og loyale læsere som jeg, for kun ganske få, har haft dem ligeså længe som jeg har. Snart 9 år. Det er lidt skørt at tænke på. Så tak. For at I fortsat følger med. Er hyggelige i mit kommentar spor, byder ind, inspirerer, kommer med velmenende råd og skriver hej. I bærer en større del af værket end I nogensinde vil forstå – så tak. Tak. Og rigtig glædelig jul<3

julehilsen-3-of-6

 Kommentarer (12)
 • Det er os der takker! Tak for, at du så fint og interessant formidler et lækkert og genkendeligt liv. Jeg synes også du har en rigtig fin balance mellem privat/offentlig, kommeciel/ikke-kommerciel osv.

  Så tak! (er også en af dem der har hængt på i mange år :-))

 • Rigtig glædelig jul til dig også <3
  Jeg begyndte at følge dig i sommeren 2009, vist nok da du lige havde brækket foden og havde den der fine tegning i din header, af dig med krykker 🙂 Selvom jeg ikke er den flittigste kommentator og derfor hovedsageligt følger (trofast!) med fra sidelinjen, så føles det alligevel på en eller anden måde som om du også har været med ved mine egne ups and downs igennem de år der er gået – nok fordi dine indlæg er så relaterbare for mig og fordi jeg er så vant til at de små kig herind er så meget en del af min hverdag. Sjovt, egentlig. Så rigtig mange selv tak, kære Acie.

  • Sødeste Lisbet – måske kommenterer du ikke til hver eneste indlæg, men jeg er aldrig i tvivl om, at du er der. I er en håndfuld eller to, hvis navne jeg kender, og hvis historier jeg også selv har fået serveret i kommentarsporet, og på den måde også kender i små brudstykker. Du hører så absolut med til den kategori <3

 • Og tak til dig, for dejlige og inspirerende indlæg i året der gik. Jeg er også selv på vej til Sydsjælland for at holde jul med familien. Rigtig glædelig jul, Acie!

 • Det er gået op for mig over de sidste par måneder, at jeg har læst med siden dengang din blog lå på blogspot(?), hvor du var intern på et kontor en sommer (igen i tvivl om jeg husker rigtigt) og på udveksling i USA. Synes du var TOPsej, og er du vimmer jeg har købt mange af de samme sko og det samme tøj som dig. Haha! Du er stadig TOPsej, men på en mere voksen måde. Og det kan ærlig talt også et eller andet. Er jo også selv blevet 9 år ældre i mellemtiden (shit!). Glædelig jul til dig, Acie 🙂

  • Dit navn er også ét af dem, jeg kan genkende i kommentarsporet – det er SÅ hyggeligt, at I er nogen der gider hænge ved. På sin vis føler jeg også, at jeg kender jer<3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top