Du læser nu
Et bryllup fra brudens POV – del II

Et bryllup fra brudens POV – del II

Processed with VSCO with hb1 preset

Alright d’damer – så er vi klar til 2. del af føljetonen fra vores bryllup… set fra mit POV.. Sidste del sluttede i det kirkedørene gik op og I kan  læse den lige her  <3

christine-mads-77-of-208

[Lørdag kl 15:42: Jeg har i månedsvis været svært grådlabil ved forestillingen om turen op af kirkegulvet og har dryppet adskillige gange på cykelstyret, når tanken er skyllet ind over mig. “Hold fokus på ham!”, har Cathrine rådgivet. “Det er jeres øjeblik”. Så det gør jeg. Kigger på min flotte mand, der står der for enden og venter på mig. Og det lykkes mig på den vis at komme hele vejen til alters uden at tude. Vielsen er smuk – præsten har på imponerende vis fanget essensen af os til vores tidligere samtale, og intet i hele verden føles lettere end at sige “JA!”, da jeg bliver spurgt. Før vi ved af det, er det overstået. Nu er vi Hr & Fru”.

Processed with VSCO with a6 preset

[Lørdag kl 15:44: På turen ud af kirken opdager jeg for første gang de mange mennesker, der er mødt op. Familie, venner, nogle kolleger og enkelte jeg ikke ved hvem er. Emily fanger det her billede af os, da vi træder ud og jeg elsker det. På vej ud i verden sammen. Os to<3]

christine-mads-78-of-208

[Lørdag kl 15:45: Uden for Kirken når vi at stjæle et øjeblik sammen inden familie og venner vælter ud bag os. Det føles som om verden står stille omkring os, men i virkeligheden varer det kun ganske få sekunder inden vi bliver indhentet.]

christine-mads-83-of-208

[Lørdag kl 15:47: Jeg har aldrig fået så mange krammere på så kort tid, og har fra nu af taget en mental note om, aldrig at lægge armen om en brud med slør på. Hver eneste kram hiver i hver eneste hårnål, hårsmykke OG slørkammen, men jeg labber kærligheden i mig, mens jeg balancerer stilethælene på brostenene og forsøger ikke at træde i hverken slæb eller slør. Et par enkelte kram er ved at få filmen til at knække. Skjortens mormor. Min mor. Pix og Nix. Jo. Jeg får stadig lidt våde øjne ved tanken om dem.]

christine-mads-84-of-208

[Lørdag kl 15:52: Langsomt fyldes pladsen ude foran kirken af alle vores kære og jeg priser mig et øjeblik lykkelig over det smukke oktobervejr. Hvor heldig har man lov til at være?] christine-mads-124-of-208

[Lørdag kl 16:17: Efter vielsen har vi en halv time med vores bryllupsfotograf – Skjorten hader det, men ved det er et nødvendigt onde, og gør hvad han kan, for ikke at lade sig mærke med det. Og igen er jeg lykkelig for det gode vejr – selvom jeg har haft et par overdækkede locations i baghovedet, så er bryllupsbilleder med 5m slæb bare lidt sjovere i tørvejr;)]

 bryllup-23-of-24

[Lørdag kl 16:47: Efter billederne støder vi til vores gæster på Langelinie Pavillionen. Jeg forsøger at nå rundt til de fleste på min side – i samme åndedrag forsøger Skjorten at gøre det samme med gæsterne fra hans side. Fordi vi ikke skal have alle med til Italien, har vi kun ganske lidt tid med nogle af gæsterne, og jeg ser nærmest ikke min nye mand under hele receptionen.]

bryllup-24-of-24

christine-mads-163-of-208

[Lørdag kl 17:04: Pix har stået og stirret på den smukke bryllupskage i en time, og jeg er selv ved at være ret sulten. Let the cake-cutting begin! Det er den bedste bryllupskage jeg nogensinde har smagt – men ok, jeg er self også lidt biased. Pix synes dog at være enig og når at ondulere hele 3 stykker…]

christine-mads-199-of-208

[Lørdag kl 17:58: Det har været nogle virkeligt intense timer, og med tanken om de næste dages fest i Italien trækker vi os kort før 18. Inden vi stikker af, når familie og venner at sende os afsted med århundredets risfest. Det er en skør tradition, men shit hvor var det sjovt – og vi fandt ris over alt (i sengen, i bilen, i sofaen) i flere måneder bagefter…]

img_9503

[Lørdag kl 18:33: Hjemme på Kajen udveksler vi morgengaver med hinanden – et lidt alternativt tidspunkt, men vi skal tilbage på D’Angleterre og videre direkte til Italien i morgen tidlig, så det er lidt praktikken der får lov til at diktere. Mens vi pakker gaver ud begynder mine forældre, min storebror og mine brudepiger at komme dumpende med gaver og det øverste af vores bryllupskage]

img_0075

[Lørdag kl 20:02: Min mor hjælper mig ud af kjolen og mine forældre sætter os af på D’Angleterre. Vi er sultne. Meget sultne. Og selvom vi har en reservation på MASH, så beslutter vi istedet at blive på hotellet og bestille roomservice]

img_9514

[Lørdag kl 20:12: …. og sådan spiser vi altså vores bryllupsmiddag sammen. På toppen af D’Angleterre i badekåber. Der er delefritter og champagne, og lige dér tror jeg ikke, at jeg kunne have været mere lykkelig….]

img_9591

[Søndag kl 08:17: Vi skal fra hotellet allerede klokken 7 søndag morgen, og i lufthavnen når jeg kun at tage en enkelt tår af min dobbelt-shot kaffe inden vi render ind i de første vi kender. Vores venner og familie er mere eller mindre spredt på to afgange, der går med en lille times mellemrum. I gaten spotter Pix mig og kommer flyvende med en kæmpe krammer inden vi bliver lukket ud til flyet..]

img_9589-edit

[Søndag kl 09:20: Vi holder et stykke tid på landingsbanen efter vi er kørt fra gaten…. Vi sidder på forreste række, og har derfor frit udsyn til cockpittet, da piloten kommer ud og trækker en orange refleksvest over den kortærmede skjorte. Han slår trappen ned og hopper ud af flyet. Tiden står stille. Jeg kan slet ikke overskue tanken om, at flyet skal blive aflyst på grund af tekniske problemer – så kan jeg sidde dér med halvdelen af vores gæster.. Nej tak.. Han melder dog hurtigt over højtaleren, at alt ser fint ud, og det kun var et dobbelttjek af forhjulet, fordi han var kommet til at køre over et hul i asfalten, og inden længe er vi i luften. Puh. Så langt, så godt. Undervejs på flyvningen kommer både Pix og Nix op og sidder på skødet. Stewardesserne er søde og kommer både med legetøj og smoothies til dem, og deres forældre nyder, at have en stille flyvning imens]

bryllup-1-of-24

[Søndag kl 13:02: Lidt over 13 kører vi op af den lange allé til slottet. Jeg får Skjorten til at stoppe nede ved hovedvejen inden han kører op, så jeg kan få sat mit bryllupsskilt op – forhåbenligt kan det hjælpe de øvrige gæster på vej. Vi har gjort et pitstop i et supermarked på vejen og tanket op på øl, vand og bobler til de næste dages poolparties, så vi er ikke de første. For foden af slottet løber Pix rundt med store øjne. Han er landet på en ridderborg, og han e.l.s.k.e.r. det]

emily-salomon-italien-bryllup

[Søndag kl 14:15: Vi er selv blevet indkvareterede og jeg har fået givet listen med værelsesfordelingen til personalet, som klarer indcheckningen derfra. Jeg har også lavet små programmer med en velkomsthilsen, praktisk info, tidsprogram og aktivitetsforslag til området som alle vores gæster får udlveret. Emily er nyforlovet, så hun har selvfølgelig fået det småblomstrede “Romantica”-værelse I kan se hér. Det var så lidt;)]

img_9598

[Søndag kl 14:55: Fra vores værelse kan jeg se, hvordan gæsterne ankommer par for par nede på gårdspladsen. Vi har skiftet til badetøj og har kurs mod poolen. Ahhhhh. Vi er fremme, logistikken gik op i en højere enhed. Nu skal vi bare slappe af, feste og hygge os med vores nærmest. Let the fun begin!!]

Del 3 kommer op én af de kommende dage <3

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top