Du læser nu
10 ting jeg vil lave i januar

10 ting jeg vil lave i januar

img_3948

Åh, jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år derude. Vi sluttede året af med datedøgn på Ystad Saltsjöbad i fredags og med gode venner til nytårsbrag i lørdags. Pludselig forsvandt dagene mellem fingrene på mig, så det er altså ikke at uvilje at jeg har været lidt stille:)

Og nu er det jo januar og årstid for nytårsfortsæt – dem er jeg dårlig til, for jeg glemmer dem altid så snart bladet til februar er vendt… Meeeeen, jeg synes nu alligevel at det nye år er sådan en fin lejlighed til at reflektere lidt over tilværelsen og hvordan man gerne vil spendere den… Så all in all må det blive en slags januar-edition. Så bliver det heller ikke så pokkers højtragende;)

 1. Jeg vil gå flere ture…. Mindst én hver weekend. Og altid med min Skjorte i hånden.
 2. Jeg vil lade være med at spise slik og kage – det er et væddemål i familien, så det er mindre helligt end det måske lyder;)
 3. Jeg vil rydde op i vores kælderrum… (suk)
 4. Jeg vil øve mig i at lave virkeligt flotte kaffemønstre i min latte, når nu jeg har bestilt den der seriøse espressomaskine.
 5. Jeg vil træne med min PT Marlene mindst 1 gang om ugen, og grine mens jeg gør det.
 6. Jeg vil nyde at Pix og Nix er flyttet hjem og invitere dem på sleep-over<3
 7. Jeg vil lade være med at købe alt muligt highstreet-tøj jeg virkelig ikke har brug for.
 8. Jeg vil begynde at kigge på sommerferie, drømme mig til varme himmelstrøg og bestille det helt rigtige.
 9. Jeg vil genoptage vores hus-jagt og fordybe mig i plantegninger og indretnings-drømme.
 10. Jeg vil lade være med at tjekke min arbejdsmail på telefonen uden for arbejdstid (ambitiøst).

Hvad vil I lave i januar? 🙂

affiliate-bar-1

 Kommentarer (10)
 • Jeg er vild med dine mål og håber at det lykkedes for dig 🙂
  Jeg er så heldig at få lov til at bruge min januar i Canada, så jeg tror jeg skal huske at nyde alt den dejlige sne der er faldet her 🙂

 • Hvis du knækker nødden mht ikke at tjekke mails udenfor arbejdstiden, så lav venligst et indlæg, så vi andre også kan lære det!
  Du har et kælderrum, vi har et loft. Jeg gætter på, at vi deler følelser når det kommer til oprydning 🙂
  Jeg skal også passe på impuls high street shopping, og så skal jeg praktisere at for hvert nyt køb, skal 2 gamle ting ud af skabet.
  Hatten af for det med slik og kage, det kommer IKKE til at ske her, SÅ meget disciplin kan jeg trods alt ikke mønstre.

  • Jeg tjekker ikke mails udenfor arbejdstiden. Det krævede at jeg 1) ikke har mail på mobilen(arbejdsmobil) og 2) at jeg ikke har sat mig ind i hvordan jeg får adgang til mailen fra min egen bærbar – jeg tager nemlig heller ikke computeren med hjem.

 • Jeg vil slå hul på min skoleopgave – også selvom det er super hårdt med et fuldtidsarbejde ved siden af. Jeg gider ikke at stresse i februar, når deadline nærmer sig.

  Jeg vil besøge min familie på Sjælland. – Ikke bare dem jeg plejer. Dem alle sammen! (Det vil jeg gøre minimum hver anden måned året ud. De er FOR forsømte 🙁 )

  Jeg vil i øvrigt også planlægge vores første tur til USA, man skal jo fejre når man færdigører en uddannelse.

 • Sikke nogle fine planer for januar. Er især fan af kaffeforsøgene og sommerferieplanerne 😉
  Jeg vil gøre mit ypperste for ikke at forsvinde helt ned i et eksamenshul, men stadig huske at nyde måneden. Det kommer blandt andet til at byde på en københavnertur og et par besøg i biografmørket. Og måske planlægningen af den årlige veninde-storby-ferie? 🙂

  Ønsker dig en skøn januar!
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Jeg vil lade være med at bruge hvad der føles som 50% af mine vågner timer på IG. Er logget af på telefonen og har nået SÅ meget i dag! Nu begynder abstinenserne tilgengæld også at indfinde sig.
  Jeg vil ikke brokke mig over min kærestes rod, hvis det tager mig under 10sek at fikse det selv. Se, dét er ambitiøst, når manden er et rodehoved!
  Jeg vil planlægge long-overdur tur til KBH på venindebesøg og udnytte, at specialeskrivning er fleksibelt.
  Jeg vil lægge et mere detaljeret budget. Sgu! Og måske endda oprette en budgetkonto, hvis det går helt amok.
  Jeg vil bage mange fødselsdagskager og forhåbentlig genfinde glæden ved at have tiden il det (fordi tiden ikke spenderes på IG 😉)

  Jeps! Godt nytår! 😀

  • Haha apropos budget. Jeg tilbragte søndag aften (d. 1 januar) på at afstemme mit budget og se statsministerens nytårstale. Hold da ferie jeg følte mig voksen! 😂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top