Du læser nu
Januar-ramt og ny kaffekærlighed..

Januar-ramt og ny kaffekærlighed..

sage-barrista-express-heston-espressomaskine-kaffe-11-of-7

sage-barrista-express-heston-espressomaskine-kaffe-10-of-7

For pokker… Nåede ikke engang 3 dage ind i 2017, før jeg måtte bukke under, finde snotkludene frem og barrikadere mig på Kajen. De sidste par dage er gået med store mængder næsespray, endnu mere selvynk og allermest “Modern Family”. Men men venner – intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg har, naturligvis, formået at smitte min mand, så ensom er jeg ikke. Og endnu bedre – min kaffemaskine er kommet, og hvad bedre end at bruge et par sygedage på at øve sig med det nye legetøj.

sage-barrista-express-heston-espressomaskine-kaffe-7-of-7

sage-barrista-express-heston-espressomaskine-kaffe-9-of-7

Sådan kan man hurtigt få tiden til at gå – den perfekte latte og det perfekte blødkogte æg. Nej, det er ikke verdensproblemer, der løses på Kajen i disse dage, men det er nok også for det bedste – jeg skulle aflyse dagens møder imorges, men valgte istedet at rydde dagen d. 20/1. Herligt. God start, snothjerne. Kolleger morede sig på min bekostning. Nå anyways. Jeg ville bare vise min nye flotte kaffemaskine. Nu har jeg snakket så meget om den. Nu er mit næste projekt så at spore mig ind på den perfekte kaffebønne – nogen gode bud, derude? Målet er at kunne præstere den bedste latte i byen. (nej nej – jeg er ikke tjekket nok til at være typen, der bestiller ‘en sort filterkaffe, tak’. Hvorherrebevares. Det er jo Østerbro. Gi’ mig en latte og en speltbolle, tak. Og en kanelsnurre, nu du er igang.).

sage-barrista-express-heston-espressomaskine-kaffe-8-of-7

Jeg har skrevet det et par gange efterhånden – men maskinen er altså den her, en Sage Barista Express. Og ja den slags koster jo en halv arm, men med lattepriserne hér i speltkvarteret, tjener den sig foruroligende hurtigt hjem (bilder jeg mig ind). Tænk sig, at man er blevet typen, der prioriterer den slags og en dyr taske. #grownuplife #klartilforstæderne

sage-barrista-express-heston-espressomaskine-kaffe-12-of-7

affiliate-bar-1

 Kommentarer (14)
 • Gammelt indlæg, men min kaffemaskine er lige stået af og med en 1 årig søvnrøver i huset, skal vi ha noget nyt og godt. Vil du anbefale Sage? Og andre gode råd til en kaffe investering 😊

  • Jeg vil klart anbefale Sage for kaffen smager G O D T! Har dog en lille anke og den kan du læse mere om her, hvor der også er ret mange, der har budt ind med gode alternativer: https://www.instagram.com/p/BwrDoH5DWNE/

   Klem og #staystrong – det er hårdt uden søvn!

 • Jeg har lige købt selvsamme kaffemaskine, og shit den er lækker. Og pæn! Dine royal kopper, er det espressokopper? 🙂 Kan ikke finde nogen, der passer i størrelsen med underkopper til.

 • Vi får vores bønner (opfyldt) med et abonnnement fra Øristeriet. Virkelig god pris, friskristet og som et krav fra en medøsterbrogenser; økologisk. 😍

 • Sådan en maskine vil jeg også have mig – du lokker 🙂

  Jeg synes der er to virkelig gode steder at få kaffebønner. Risteriet og coffee collective, fordelen ved den sidste er, at de sender til en – så man til hverdag ikke skal stresse over, om man nu også har sine kaffebønner.
  På den anden side kan man købe bønnerne fra risteriet hos nemlig.com – oh yes, vi har det virkelig hårdt i 21-splet.
  Det er selvfølgelig hyggeligst selv at gå ned og hente, men skal vi ikke være ærlige, det får man jo ikke altid gjort.

  Held og lykke med den, når du har fundet den HELT rigtige teknik, så må du gerne lige lave en guide <3

 • Nøj, den bliver du glad for! Jeg har selv en Silvia (og ja vi er naturligvis på fornavn, maskinen og jeg) fra Rancilio, og det er SÅ fantastisk at gå i kaffe-nørde mode! Jeg henter mine bønner hos Supermarco, her i Sydhavnen, og den er fin til hverdag. Allerhelst ville jeg gerne have portugisisk kaffe tilsendt engang om måneden, men har endnu ikke fundet nogen som kan det.. Og mit lager fra sidste ferie er for længst opbrugt…

 • Sikke en lækker maskine! I forhold til bønner er jeg selv glad for Risteriets – de er meget mørkristede, så det skal man selvfølgelig være til. Alternativt laver Økoristeriet nogle gode mellemristede – de kan i hvert fald købes hos café Living Room i Pisserenden, men sikkert også andre steder. Og så er der jo selvfølgelig altid Coffee Collective – med dem går man aldrig helt galt i byen 🙂

 • Jeg kan klart anbefale bønner fra Copenhagen Coffee Lab inde i Boldhusgade. De har forskellige typer til espresso, og man kan nærmest selv få lov at lave og smage den nede i deres kaffebar. Så kan man jo også lige lære nogle tricks til en tulipan eller hjerte latteart oveni købet 😉
  Jeg køber selv bønner derfra, og giver tit bønnerne i gave til mine venner også, så nogle af dem er også blevet hooked 😉 haha.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top