Du læser nu
Kombinationen af mandag og januar..

Kombinationen af mandag og januar..

… har efterladt mig en lille smule inspirations-forladt. Det sker i ny og næ, men her på 9. år er det ikke noget, der stresser bare en lille smule. It happens. Og hver eneste gang, er det sværeste bare at få taget hul på bylden, for herefter flyder tankerne lidt mere frit igen…. Oooog, når jeg sådan går og leder lidt efter inspirationen, så går jeg altid tilbage i egne arkiver, for det er jo dér opskriften findes eksekveret så mange gange før. Og siden I er en del nye, der er kommet til på det seneste, så får I her serveret lidt af det fra arkiverne, jeg selv kan få et smil på læben over. Jo. Vi har været vidt omkring:)

venice-beach-den-perfekte-dag0-1

[En fortælling om en helt perfekt dag i Venice – nyforlovet, nyforelsket og genforelsket på sammen tid<3 ]

opskrift-lemonade-med-lime-og-mynte0-1

[Min yndlings-opskrift på lemonade med mynte og lime – den smager af sommer og ferieminder… også selvom det er januar]

bolig-diy-marmor-spisebord-paa-budget1-1

[Hver eneste dag glæder jeg mig over vores DIY marmor-spisebord, vi har stående i køkkenet… Ikke mindst, fordi det kostede sølle 94kr alt inklusiv]

toscana-guide7-1 [Når man sådan vælger, at blive gift i Toscana, giver det nok sig selv, at man har et lidt særligt forhold til området og formodentlig altid vil have det.. Min store Toscana-guide får mig til at drømme mig tilbage – måske man skulle booke en lille forårs-tur?]

soendags-opskrift-laekre-sproede-vafler3-1

[Januar er altid en lidt hård omgang – efter Decembers frås, lever man som den rene asket i januar. Spidskål til op over begge ører og tidlige morgener i fitness-centret. Suk. Jeg savner sådan en god omgang vafler<3]

cocktail-lynchburg-lemonade-som-paa-salon390-1

[Og fedtede kulhydrater er ikke den eneste last jeg savner… “Alkoholfri måned” – hvem i alverden fik den tåbelige idé?! Jeg drømmer om en Lynchburg Lemonade.. Eller Whiskey Sour.. Eller heck – begge to! Flankeret af en Gin Tonic.. Er det snart fredag?]

photo-diary-skiferie-edition1-1

[Jeg gør mig ofte umage med det visuelle hér på matriklen, men det er ikke dét, der får smilet frem i dette indlæg. Nej, det er mine ord, der får hårene til at rejse sig på armene og forventningens glæde til boble i maven. Om et par uger pakker vi bilen og sætter kurs mod Italien. Jeg glæder mig helt vildt til lidt ferie med min mand]

rejser-10-tip-til-weekend-i-hamborg0-1

[Men hvis nu I er nogle derude, der ikke deler min begejstring for skiferier eller bare ikke har mulighed for at komme afsted i år, så kan jeg på det kraftigste anbefale en weekendtur til Hamborg. Det koster næsten gratis og er virkelig virkelig en herlig by]

opskrift-acies-specialk-boller2-1

[Mhmm… Og speaking of weekend. I den kommende får jeg Pix og Nix på besøg til sleepover. Mon ikke man skulle vise sig fra sin overskudsagtige side, og bage de gode, nemme SpecialK-boller á la Acie? De er altså et hit venner!]

en-langsom-luksuslomme-i-toscana0-1

[Og så lige det her til sidst… Der handler om at ligge og vippe med tæerne i en lille langsom luksus-ravioli – et af de smukkeste steder jeg nogensinde har været<3]

Så I lige dét – et helt indlæg uden at snakke bryllup?! Jeg fortjener jo nærmest en medalje;)

 Kommentarer (9)
 • Mange fine indlæg – som jeg faktisk stadig husker. Endnu finere er billederne – de udstråler dejligt lys og farve på sådan en ellers grå dag <3

  – K

 • Er ny læser af din blog 🙂
  Det jeg smadder godt kan lide er, måden du skriver på, de flotte lyse lækre billeder, og at alt ikke er så “perfekt” – Du virker meget ærlig og oprigtig, og jeg føler man følger en “god venindes” liv 🙂
  Mht, til inspirationen så ville jeg elske at få endnu mere, DIY, bolig, rejser og modetips.

 • Hvem der bare havde et stort badekar hvor man kunne ligge og drive med en flaske Champus <3

  Med hensyn til inspirationen, hvad så med lidt fokus på en "karriere garderobe" ?

  Der er ikke så mange bloggere med fuldtids 9-17 job/karriere, der skriver om gode outfits både til hverdag på kontoret, til ude hos kunderne, til de vigtige møder eller til afslappet fredag.

  Jeg ville elske noget inspiration, og jeg kan vel ikke være den eneste 30+ karriere kvinde, der ikke helt kan genkende mig selv i de 19-20 årige stramme og perfekte fuldtidsbloggere, som aldrig har været i nærheden af en str 38-40 ??

  • Hej Rikke 🙂 Jeg ved ikke, hvor længe du har læst med her, men der findes faktisk en kategori, der hedder Workwear, hvor Acie flere gange har tippet om specifikke items eller sammensætning af outfits. Måske er dér lidt inspiration at hente 🙂

  • Tak Anne
   Jeg har skam været med lige fra starten, hvor det handlede om mænd og deres særheder.
   Dem mangler vi for øvrigt nogle flere af, hvordan har agurken det med en mand i huset? Hvilke observationer har hun gjort sig. Og ikke mindst, så mangler vi en opdatering på hvordan den cool plante Bente med solbrillerne, har reageret på at få en mand i hjemmet? 😉
   Men tilbage til Workwear, jeg har skam slugt de tidligere indlæg, og også været lemming på nogle af indkøben. Men desværre er det at være karriereramt ret tidskrævende, så vi har ikke fået så mange af den slags indlæg det sidste år. Så bare en bøn herfra, mere af den slags.

 • Kender alt for godt manglen på inspiration i januar… Jeg kom til at tænke på om du nogensinde skrev hvordan det var gået med frysningen af armene til brylluppet, var det en succes? Tak for dine fine skønne blog 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top