Du læser nu
5 Februar Favoritter

5 Februar Favoritter

fem-februar-favoritteraffiliate-bar-1

Heh.. Det er en lidt skør collage, men ikke destomindre 5 februar-favoritter af forskellig karaktér og af forskellige årsager.

 1. Den her Acie-farvede strik fra Acne skriger nærmest mit navn – hvis ikke det var fordi jeg har ca. 4 der ligner den på en prik i forvejen. Utroligt, hvordan man sådan kan købe det præcis samme stykke tøj igen og igen. Please sig, at jeg ikke er den eneste?!
 2. De her sneakers.. Eller.. Faktisk. Bare sneakers in general. Jeg er træt af mit arsenal af vinterstøvler og glæder mig til at kunne finde sneakers og bare ankler frem igen. Er vi der ikke snart!?
 3. Den her lænestol i velour med messingben fra Sofakompagniet.. Man kan bestille den i forskellige stof-varianter, og jeg har bestilt stofprøver hjem for at beslutte om den skal være navy, lyserød eller mørk grå, som på billedet her<3
 4. Den her ruskindsjakke fra Vero Moda i en lidt ubestemmelig, men ikke destomindre, virkelig fin farve. Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal bruge den til, og det plejer, at være et virkelig godt tegn på, at jeg skal lade være med at købe den, men fin synes jeg nu den er<3
 5. …. og det sidste og mest mærkelige – pøllehorn. Ser I – skiferien står for døren, og hvem kan køre sydpå uden at pakke bilen med pøllehorn, DJ skills og matadormix!? Jeg mangler en opskrift på de bedste pølsehorn, så hvis I har et bud, må I endelig smide en kommentar. Ellers tror jeg, at jeg vil prøve disse fra Louises Madblog.

Iøvrigt, og en sidebemærkning – TAK for jeres vilde engagement i både Ellos-giveaway og Jane Kønig-festen på instagram… Wow.. I er så vilde altså<3

 Kommentarer (6)
 • Åh. Kan slet ikke tåle alle de flotte lyserøde ting.. Min shoppetrang er ved at være temmelig stor, men det nytter ikke så meget, når man prøver at spare op, og samtidig er på SU. #livetsomstuderende
  Men de sneakers skal jeg altså have til foråret! De er SÅ fine.
  Hvis endelig lænestolen frem, når du finder den rigtige. Den ser ud til at være lige sådan, som en rigtig lænestol skal være 😉

  // http://www.jannifromtheblog.dk

 • Jeg tillader mig lige at anbefale min egen opskrift 🙂
  Den er en evig klassiker herhjemme, og er altid en stor succes. De bedste pølsehorn!
  De er luftige og lækre, men indeholder også masser af fibre, så de også hiver mæthed 🙂

  • Jeg er meget enig! De pølsehorn er virkelig gode og da vi serverede dem til et familiearrangement var folk meget begejstrede 🙂

  • Vil også anbefale pøllehornene fra valdemarsro – de er bare de bedste. Vi plejer at bage med kyllingepølser og det er bare rigtig godt (alternativt prop god ost og skinke i stedet for pølser – det er lækkert.)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top