Du læser nu
Pølsehorn til køreturen..

Pølsehorn til køreturen..

opskrift-polsehorn-3-of-13

Alle burde have sådan nogle som jer – sådan nogle man kan spørge om alt fra højt til lavt. Og fx om den bedste opskrift på pølsehorn. Jeg nåede at bage dem igår aftes, så nu kan vi sidde hele vejen ned gennem Tyskland og ondulere friskbagte pøllehorn. Jeg brugte Ann-Christines opskrift (pænt navn, iøvrigt), men skiftede lidt ud hér og dér med dét jeg lige havde i køkkenet. Byttede ymer ud med skyr, byttede grahamsmel ud med lidt af melblandingen fra Saras proteinboller og nogle havregryn… Og lod være med at komme sesam på toppen, for ikke at få de små korn spredt ud over hele bilen, når nu de er tiltænkt som køresnack (hvilket min mand, sætter svært stor pris på. Det var så lidt, som man siger).

Jeg kom til at lade dem være i ovnen et minut for længe (fordi jeg liiiiiiiiige skulle pakke noget færdigt… tsk tsk), men de smager nu ikke ringere af den årsag;)

I kan finde den originale opskrift her.

Oooog – til noget andet. Jeg lovede jo, at offentliggøre vinderen af Ellos-konkurrencen idag – I skal allesammen have stor tak for jeres deltagelse<3 Jeg har haft den store hat fremme og den heldige vinder blev Christina Søe, som netop er flyttet i nyt (stort) hus og derfor mangler masser af møbler. Jeg sender dig en mail, Christina, men giv mig lige et par dage. Jeg holder nemlig ferie<3

opskrift-polsehorn-6-of-13

opskrift-polsehorn-1-of-13

opskrift-polsehorn-8-of-13     opskrift-polsehorn-9-of-13

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top