Du læser nu
Lykke i sin reneste form..

Lykke i sin reneste form..

skiferie-clwr-italien-1-of-2

Som altid, når man er ude og rejse, efterlader internetforbindelsen en del at ønske, men tilgengæld er der ikke ret meget andet at klage over. Idag har været sådan en dag, man lever for, som skiløber. 43km i benene, pizza i solen til frokost, skiwasser (det er det røde stads på billedet længere neden – minder ret meget om hindbærlemonade.. lækkert) og fantastisk føre efter et par dages snefald. Jo. Vi har det godt. Er begge blevet ca. 10 cm højere, af at mærke hverdagsstressen og sygdomsramte januar slippe sit tag i os. Og har også begge fået lidt flere fregner og er lidt mindre grå i ansigtet end da vi kørte herned. Utroligt hvad 3 dage i tyndere luftlag kan udrette. Godt vi kun er halvvejs <3skiferie-clwr-italien-1-of-22

skiferie-clwr-italien-2-of-2

skiferie-clwr-italien-2-of-22

skiferie-clwr-italien-4-of-22

skiferie-clwr-italien-5-of-22

skiferie-clwr-italien-20-of-22

skiferie-clwr-italien-21-of-22

skiferie-clwr-italien-22-of-22

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top