Du læser nu
Bryllup: vores fotobog..

Bryllup: vores fotobog..

fotobog-bryllup-2-of-8Lige inden jul nåede jeg at få bestilt en omgang foto-bøger til julegaver til bedsteforældre og forældre – og så en enkelt til os selv. Det gik virkelig hurtigt, for vi fik billederne midt i December, og for at nå levering inden jul, havde jeg kun et par dage til at få dem lavet. De nåede heldigvis at komme og har skabt virkelig stor lykke hos alle modtagerne – næsten større end vi havde forventet.

fotobog-bryllup-3-of-8Vi er blevet hele celebs i Skjortens bedstemødres lokalsamfund, hvor høj og lav er blevet indkaldt til fremvisning af fotobog. Havde vi fået den lavet i et mere taske-venligt format, var jeg ikke blevet overrasket, hvis de også havde sneget den med i dametasken og langet den over disken hos alt fra apotekeren til lægesekretæren. Det er meget sødt<3

fotobog-bryllup-4-of-8Og i disse digitale tider er det jo en virkelig fin måde at få lidt mere glæde af sine bryllupsbilleder – og med de prislapper bryllupsfotografer kommer med these days, skal de (imo) virkelig udnyttes til det fulde.. Og kigges på så ofte som muligt. Af så mange som muligt.

fotobog-bryllup-6-of-8Jeg bestilte vores fotobog her – den er i størrelsen 30cm x 30cm (den kan I finde her – men der er masser at vælge imellem). Jeg har stadig en ambition om at få lavet én med maaange flere sider, som kan være sådan helt coffee-table agtig. Den skal have stof-omslag og gerne ‘præget’ titel og så skal der kun være et enkelt billede på hver side. Men det projekt er jeg altså ikke lige kommet videre med.. Endnu 😉

fotobog-bryllup-5-of-8Jeg har også set, at man kan få lavet alt muligt andet med billederne – alt fra en dørmåtte til et badeforhæng, haha. Det kunne alligevel være ret tacky. Men måske man pludselig får en god idé? Anyways.. Indtil videre er jeg virkelig glad for den her, og sætter mig også tit og bladrer lidt i den, for WAUW nogle minder og WAUW en masse lykke…. Hvis der er nogen af jer, der kunne overveje et destination wedding, så gør det. Det er bomben. I’d do it all over again, if I could. Måske til kobberbryllup?

fotobog-bryllup-7-of-8 fotobog-bryllup-8-of-8 fotobog-bryllup-9-of-8

affiliate-bar

 Kommentarer (33)
 • Hej Christine. Jeg fandt dit skriv om fotobøger i min søgen efter inspiration på sådanne. Må jeg spørge, hvilken rækkefølge du valgte at have billederne i?
  Jeg har nemlig lidt svært ved at se for mig, om det er bedst med billeder i kronologisk rækkefølge eller mere blandet. Jeg tænker, at det godt kan blive lidt “kedeligt”, hvis man først har alle billeder fra vielsen, så fra fotoshoot osv. (billeder fra hvert tema ligner jo meget hinanden). Omvendt er det måske også lidt mærkeligt, hvis det hele bare er helt blandet sammen?
  Mvh. Silke

 • Hej Christine. Jeg er lige faldet over dit indlæg i min søgen på input til fotobøger. Kan du huske hvilken indbindning I har valgt? Synes ikke umiddelbart jeg kan finde noget der ligner jeres på Cewe. KH

  • Hej Stine. Det er bare alm hardback – den er sådan glossy i det (ikke min favorite finish, men altså). klem

 • Hej Christine

  Sikke en fin bog!

  Er du mon kommet længere i din søgen efter et sted der kan lave “coffee table” udgaven? Altså med stofomslag og præget (guld)titel? Jeg er nemlig selv på udkig, men har endnu ikke haft held…

  Og hvad med forslag til hvordan billederne ellers kan komme til deres ret? Tror at jeg springer den med badeforhænget over 😉

 • Jeg vil også høre, om du mon vil dele din photoshop-fil med skrifttyper, du har lavet til forsiden. 🙂

 • Hej Christine

  Er der mon mulighed for at du vil dele din photoshop-fil og skrifttyper på forsiden? 🙂

 • Jeg er også kæmpe fan af din flotte bog. Så meget at jeg nu vil forsøge at lave en self. Du svare på en af kommentarerne at du anvender skrifttyperne hhv Bonjour og TW CEN. Men når jeg går skrifttyperne igennem kan jeg ikke finde dem? skal man tilkøbe ekstra skrifttyper? 🙂

  • Åh, jamen jeg lavede grafikken til forsiden som en psd og uploadede den. Jeg brugte altså ikke de indbyggede fonte i programmet 🙂

  • Så giver det mening jeg ikke kan finde skrifttyperne 😉 Kan du henvise til et program hvor disse skrifttyper findes? 😊

 • Fineste fotobog og vildt god reportage i Alt for damerne 🙂 der sidder den yndigste lille pige og gynger på billederne, ved du hvor kjolen er fra? Den vil nemlig være perfekt til min egen datter til vores bryllup.. Mange hilsner Nanna

  • Ja, er hun ikke sød? Det er min niece Nix – knuselsker<3 De boede i New York, da vi blev gift, og jeg er 98% sikker på, at kjolen er købt i GAP – de sender til DK, men jeg ved ikke om de stadig har lige den model, for det er jo et år siden 🙂

 • Hej Acie,
  Hvilken fotograf brugte i? Den samme i dk og Italien? Synes det er såå svært og DYRT! WTF? Men det er alt åbenbart, hvis det starter med bryllup- … 😳🙄
  Tak for hjælpen og den fine blog 🙂
  Venlig hilsen,
  Sandra

  • Hej Sandra

   Nej vi brugte to forskellige – i Danmark en bekendt, som ikke er ‘prof’ og i Italien brugte vi Milos fra Funkybird Photography. Super dygtig. Men ja – det er hammer dyrt. Fotograf var en af de største poster i vores budget :-S

   Klem

 • Ved du tilfældigvis hvilken skrifttype på brugte på forsiden? Vil lave min egen fotobog som barnets bog.

 • Er vild med fotobogen og de smukke billeder! Er lige nødt til at spørge, hvilken kvalitet I har valgt – digitaltryk standard, højglans, mat eller fotopapir blankt eller mat? Er ikke lige en haj til fotobøger, haha. 🙂

  • Ugh – jeg kan simpelthen ikke huske det, og har prøvet at finde kvitteringen i mailboksen uden held:( Det er jeg ked af – jeg tror nok vi har valgt mat fotopapir. Tror nok.

 • Hvor er den fin. Vi fik også lavet en fotobog efter vores bryllup i sommer. Dog fik vi anbefalet cewefotobog i Photografica butikken inden i Kbh K. af en fotonørd, som sagde at deres kvalitet var den bedste. Bare et tip til andre – vi er i hvert fald meget glade for det endelige produkt, hvor vi har matte fotosider, som alle kan røre ved uden at der kommer fedtfingre (ret praktisk).
  Det er en god måde at kunne se tilbage på en dejlig dag 🙂

 • Hvor er det bare en fin bog, du har fået lavet! Hvordan er kvaliteten, når man ser billederne med bogen i hånden? Jeg har nemlig overvejet at lave en fotobog via Photobox,men måske jeg skal vælge foto.dk i stedet for 🙂

 • Den ser jo helt fantastisk ud.
  Åh bliver helt “bryllups-skruk”, hvis det ellers er et ord… 😉 Endda også selvom jeg har været gift i 17 år….
  Tusind tak for tippet og ikke mindst for at dele de fine ting fra jeres bryllup. Jeg sluger det hele, og NYDER at få lov at følge med og blive inspireret.
  Tusind tak <3

 • Hvor er den fin 🙂
  Hvordan gik det med jeres polaroid-gæstebog? Og hvor mange billeder havde i film til cirka? 🙂 Overvejer lidt at gøre det samme.

  • Det gik rigtigt fint – jeg må næsten lave et indlæg om den også. Jeg kan ikke huske, hvor mange film vi havde købt… Men mange – for mange 😉

 • Åh jeg er kæmpe fan! Både af bogen og billederne af jer! Så fint! Jeg er mega bryllupsskruk 😅😂🙈

 • En fotobog er en virkelig god ide til de billeder man gerne vil se på igen og igen! Må jeg spørge hvem I brugte som fotograf i Danmark? 🙂

 • Hvor er det altså bare en fin idé med sådan en bog – både den simple her, og den mere ambitiøse i fremtiden. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg som barn kiggede i mine forældres fotoalbum fra deres bryllup, som var sådan et specielt et, der kunne foldes ud. Så fint, og så glædeligt 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • wauw sikke nogle fantastiske billeder 🙂 Sådan en bog er jo helt fantastisk når man en kedelig regnvejrsdag trænger til at komme i god stemning 🙂

 • Åh hvor er det bare fint! 😀 Sikke nogle skønne billeder af jer <3 Hvor er det bare en god idé til bedsteforældrene.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top