Du læser nu
Minnie Mouse-sko

Minnie Mouse-sko

asos-velvet-pink-slipons-bow-4-of-3

“For faen, skat”, grinede Skjorten, da jeg stolt pakkede dem ud forleden aften, efter han (igen) havde slæbt en ASOS-pakke med hjem fra kontoret til mig. Når man, som jeg, arbejder i en virksomhed med ca. 400 kvinder, bliver der på et tidspunkt sat en stopper for levering af netshopping til kontoret (.. en meget rimelig beslutning, når man tænker lidt over de resourcer det krævede, at modtage, opbevare og distribuere den massive pakke-strøm hver dag…), og derfor får jeg altid sendt mine pakker til min mands (mande-dominerede) arbejdsplads istedet. De tror han shopper helt vildt, siger han. Jeg smiler stift. SÅ mange pakker får han altså heller ikke. Men ok – det må være i sammenligning med de andre mænd, dulmer jeg det indre forsvars-værn.

“… Så har du købt, sådan nogle fjollede Minnie Mouse-sko”…. Fortsatte han ufortrødent, og stadig med et lidt fjoget grin smøret ud over ansigtet.. Og jeg er klar over, at han forventede, at jeg ville tage på vej over Minnie Mouse-kommentaren (“.. bla bla.. det er ihvertfald ikke Minnie Mouse sko.. bla bla.. de er er i velour.. bla bla.. er du klar over, hvor moderne det er?! bla bla), men det gjorde jeg slet ikke.

Næ. Mini Mouse-sko. Tyg lige på den. Kan I – helt ærligt – forestille jer en 1. mere rammende beskrivelse eller 2. et mere opturs-agtig køb, at gøre sig i en alder af 30 år?! Minnie Mouse-sko. Tænk, hvis jeg havde haft sådan nogle, da jeg var 5! Jeg er sikker på, at min niece på 3år vil blive stærkt misundelig – og skal jeg være helt ærlig, så er lige netop hun, totalt wardrobe-goals, fordi hun stadig er i den der ‘look-at-me-giving-no-fucks’-alder, og derfor tager sin flotteste kjole på om torsdagen (if she feels like it) og sine guldballerinaer på i januar (… if she feels like it). Man kunne lære et og andet, af det lille væsen. And I try. Så derfor er jeg altså svært tilfreds med mine Mini Mouse-sko.

De er fra ASOS “Wide Fit”-kollektion, så har man meget smalle fødder skal man holde sig fra dem – har man helt almindelig fødder, som de fleste af os, så skal man bare gå en størrelse ned. I kan finde dem her. Og synes man trods alt, at de lyserøde er liiiidt for fjollede (.. ganske rimeligt), så fås de også i en version i grå filt, der virkelig også er fin. Den kan I finde her. Lad Minnie Mouse-revolutionen begynde! 😉

asos-velvet-pink-slipons-bow-2-of-3affiliate-bar

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top