Du læser nu
… Mens jeg har tænkt..

… Mens jeg har tænkt..

agurk
Nå d’damer. Jeg begynder langsomt at finde tilbage til overfladen igen. I kan tro jeg har fået tænkt. Og mange brikker er landet, lige dér hvor det føles allermest rigtigt. Nu er det frustrerende jo bare, at selvom man har besluttet hvordan og hvorledes man synes livet skal leves, så vågner man jo ikke bare op næste morgen og vupti, så er alt faldet på plads:) Desværre… Så nu er der en proces forude med at få tanke omsat til virkelighed, og det kommer jo nok til at tage nogle måneder før vi er i mål. Nuvel. De første brikker forventer jeg nu alligevel at kunne fortælle jer om i løbet af et par uger<3

Ooooog – nu er det jo ikke sådan, at jeg har været helt i hi ude i den virkelig verden. Mest bare i den digitale verden. Så mens jeg har tænkt, har jeg også:

… Nydt at foråret er kommet til byen. For et par weekender siden, sad jeg på en bænk på Kastellet med en podcast i ørerne og nød solens stråler, mens jeg betragtede Københavnerne fare ud af deres vinterskjul, som var det en myretue i brand. Det strømmede med folk i en sådan grad, at man helt forundres over, hvor folk mon har været hele vinteren?
… Været på Den Blå Planet med Pix&Nix og betragtet den smukke havfrue med Nix på skuldrene – og lige dér, med den lille dame på mine skuldre, der aede mig på kinden helt opslugt af havfrue-betagelse, faldt mange af brikkerne helt i hak.
… Set på flere huse. Vi har stadig ikke fundet noget. Suk.
… Spist stenbidderrogn på altanen med min mand. Ren forårslykke.
… Glædet mig virkelig meget til vi om 10 dage tager på venne-skiferie til Val d'Isére med Cath og Ems, og deres mænd.
… Og mindst ligeså meget til at vi bare et par dage herefter tager på solferie med min familie. Jeg skal sove på en solstol i en hel uge.
… Taget de første spadestik til den store forårs-organisering af Kajen. Tilbage hertil ved lejlighed.

Jo. Det har slet ikke været så tosset det der med den lille tænkepause. Men nu må jeg vist også tilbage i omdrejninger igen:) Hvad har I mon fået foråret til at gå med?

 Kommentarer (5)
 • Hej Acie – hvor er det spændende det med at give tid til de lidt større tanker. Jeg selv er lige gået fra min kæreste gennem 5 år, så jeg sidder nu som 33-årig single og skal finde ud af hvad MINE drømme er for fremtiden. Jeg har startet med at købe mig en skøn lejlighed…. men det kan altså godt være lidt svært at få mærket ordentligt efter! Jeg håber du på et tidspunkt vil dele flere af dine tanker.

  • Maja – det er aldrig sjovt at slutte et forhold og især ikke i den alder hvor “alle andre” etablerer sig, bliver gift og får børn.

   Så klem til dig og tillykke med den nye lejlighed. Jeg lover dig, at der nok skal blive plads til at tankerne kan rumstere og du kan få mærket efter, det kommer helt af sig selv, når man sidder alene det nye sted og kan gøre HELT som man vil.

   Det er en sær følelse af sorg og frihed samtidig (Eller også er det fordi, jeg er 38 og forholdet varede 10 år…. 😉 men det bliver heldigvis også godt igen. I promise!)

   Og til Acie: Glæder mig meget til at høre om jeres planer!

  • Hvor er det sødt af dig at tage tid til at skrive – det blev jeg så glad for! Og dejlig kommentar! Det er præcis som du siger en blanding af forskellige følelser. Ligenu glæder jeg mig over at der er flere gode end dårlige dage. Og lyder som om du er kommet godt ud på den anden side. Jeg glæder mig til der er gået længere tid… tid kan gøre så meget (på godt og ondt). Endnu engang tak!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top