Du læser nu
Bryllup: vores polaroid gæstebog

Bryllup: vores polaroid gæstebog

guestbook-bryllup-polaroid-instax-1-of-7affiliate-bar-1

Jeg lovede lidt tilbage, at skrive et par ord om resultatet af vores gæstebog, og der sidder nok et par kommende sommerbrude, der er igang med at lægge sidste hånd på den slags detaljer lige nu, så det er nok et passende tidspunkt.

guestbook-bryllup-polaroid-instax-2-of-7[et træt, kryllet og helt igennem lykkelige brudepar ovenpå 4 dages fest<3]

Jeg havde bestilt selve gæstebogen med vores navn på på Etsy hos sælgeren HER og kameraet kan fås med -20% hos Babysam (?!) lige HER. Derudover havde jeg købt forskellige slags papir-tape, glimmertape og guldhjerter til dekoration og fastlimning af billeder.

guestbook-bryllup-polaroid-instax-4-of-7[Fuld fart frem!]

Jeg satte gæstebogen frem allerede den dag vi kom, men i praksis endte alle med at skrive i den, som det sidste de gjorde inden de forlod slottet i Italien. I kan se mit lille fotohjørne i indlægget HER – jeg havde også købt nogle forskellige props og skrevet italienske tekster på (meget on theme, haha).. Fx “Hvor er jeg?”, “Er der mere champagne?” og “Vil I have alle mine penge?”. De fleste synes dog at min “LOVE”-folieballon og vores poolfloats var de bedste props af alle.

guestbook-bryllup-polaroid-instax-5-of-7[Vores mindste venner, men den største fest<3]

Her (præcist) et halvt år efter (<3) er det virkelig hyggeligt, at læse alle vores venners bagfulde kærlighedserklæringer til os, og jeg har flere gange haft bogen fremme for lige at bladre et par sider igennem. Beskederne i sig selv er hyggelige, men prikken over i’et er nu de små skøre billeder og jeg kan tage mig selv i at sidde og klukke lidt af sjove lykkelige minder, når jeg vender siderne<3

Update: én af jer spurgte, hvad vi havde skrevet på skiltet, så vores gæster vidste hvad de skulle gøre – jeg har derfor uploadet det skilt jeg selv lavede i Photoshop hér nedenfor 🙂 (se hvordan jeg havde stillet det op i indlægget HER)

guestbook

 Kommentarer (29)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top