Du læser nu
I skal være tanter <3

I skal være tanter <3

acie-gravid-skiferie-9-of-10

Nogle af jer har set det allerede på Facebook og Instagram igår (og TAK – virkelig TAK – for alle jeres søde ord), men da I er væsentligt flere i dette forum, vil jeg nu alligevel tillade mig, at skrive et par ord her også. For sagen er nemlig, at det bliver en lidt anderledes skiferie for mig denne gang, og istedet for at få ømme ben af bløde slushpukler (min favorit <3), så tilbringer jeg dagene i en solstol og får ømme arme af at holde dagens læsestof. I skal nemlig være tanter<3 Og jeg skal være mor. I maven ligger en lille cornichon og efterhånden buler maven så meget at skibukserne absolut ikke kan lukkes, og tyngdepunket unægteligt har rykket sig.. Og tænk jer – det er allerede 2. gang, at den lille babygurk er på skiferie.. Man skal jo starte tidligt;)

Cornichonen og dens ankomst til September, har således også været én af årsagerne til min lille marts-pause fra bloggen. Det sætter jo tanker igang, at man pludselig skal sætte sådan et lille liv i verden. Giver perspektiv – hvad er egentlig vigtigt? Og ikke mindst, har den allerede været lidt hård ved sin mor. Det meste af 2017 er foregået med massiv kvalme og overvældende træthed, og uden at det skal opfattes som brok eller andet i den dur, så har – helt ærligt – været helt sindssygt hårdt og ædt alt overskud.

Men nu er det ferie. Jeg får frisk luft, mad og søvn i rigelige mængder og det hjælper heldigvis på sagerne<3 Planen for dagen er således også en lille formiddagslur inden jeg skal mødes med de andre til frokost. Jeg har købt mig et forfait piéton (altså et liftkort til fordgængere), så jeg kan komme rundt i terrænet, og Emily har udstyret mig med et abonnement til Mofibo (det giver hun i påskeæg på bloggen idag) – det lyder måske kedeligt, men oven på knap 4 måneders absolut underskud på alle konti kan jeg ikke forestille mig noget bedre, end at forsøge at fylde depoterne med frisk alpeluft og absolut afslapning, og allerede her på feriens anden dag, kan jeg mærke, at det bekommer mig umanerligt godt.

acie-gravid-skiferie-7-of-10acie-gravid-skiferie-1-of-10

acie-gravid-skiferie-2-of-10acie-gravid-skiferie-5-of-10

acie-gravid-skiferie-6-of-10acie-gravid-skiferie-8-of-10

acie-gravid-skiferie-10-of-10

 Kommentarer (41)
 • Stort tillykke til både dig og manden. Sikke en dejlig nyhed! Hvor er det spændende – og september-børn er dejlige. Jeg har selv to 😉

  Tillykke Acie – fortsat god skitur og god påske 🐣💛

 • Mange gange tillykke med den lille spirrende baby. Det bliver super spændende og noget af en omvæltning.
  Mega fint at Christina (Dueholm) også skal have en baby inden for samme korte tidsrum. Jeg forudser nogle der bliver rigtig gode venner 🙂

  • Glemte helt at skrive at jeg havde det på præcis samme måde som dig under min graviditet – intet overskud, sove på sofaen kl 19, kvalme+opkast. Så kan virkelig godt forstå at du lige tog en pause fra den virtuelle verden!
   Du har nok hørt det en million gange, men det går over igen😉 Hørte en gang, at en hård graviditet er lig med et nemt barn – så kan du trøste dig lidt med det😅

 • Wauw, KÆMPE tillykke sødeste Acie <3 Jeg tilslutter mig skaren af tanter der havde det på fornemmelsen 😉 Glæder mig til at følge lidt med på sidelinjen.

 • Velkommen i den klub også! :-). Hvor dejligt, stort tillykke 🙂
  Jamen så mangler vi jo kun et en blogger eller?

 • Stort tillykke, Acie! Jeg havde det faktisk lidt på fornemmelsen. Især da du i et indlæg skrev om Nix, der aede dig på kinden 🙂

  • Haha – jeg har faktisk gjort mig umage for ikke at komme med for mange små hentydninger (for helt ærligt – tænk nu hvis det ikke gik…), men jeg tror, at det (især i bagklogskabens klare lys) er let at læse meget ind i mange ting <3

  • Tusind tak Mine – vi glæder os… Og er også lidt skræmte;) Det siges at være helt normalt <3

 • Jeg gættede faktisk lidt på at du var gravid da du tog en pause herinde. Og så så jeg at du fulgte noget børnetøjsmærke halløj på instagram (følger det nemlig selv) og så tænkte jeg at det må da være en baby der er grunden 😀

  STORT TILLYKKE! Det er bare mega fedt for jer 🙂 Glæder mig på jeres vegne 🙂

  Og fortsat rigtig god ferie <3

  • Hehe – der har vist været mange gætterier, men I har heldigvis været søde til at ikke at spørge direkte, så tak for det <3 Som faster har jeg dog fulgt børnetøjsmærker i flere år – man vil jo gerne købe de seje ting til de to små hoveder, der nu skal være fætter&kusine <3

 • Stort tillykke, det er det bedste at blive mor 🙂 havde godt gættet det, da du jo har hintet et par gange herinde. SÅ dejligt – glæder mig til at følge lidt med 🙂

  • Tusind tak Sofie – og hehe… jeg har ellers gjort mig ret umage for ikke at hinte noget som helst (for igen – tænk nu hvis det ikke gik… ville simpelthen ikke være i stand til at skulle dele den sorg med så mange), men man kan nok læse meget ind i det meste. Især på skrift 🙂

 • Det største tillykke fineste Acie, hvor er det stort og vanvittigt spændende. Det må simpelthen være det største i verden, selvom kvalmen måske nok godt kan undværes.
  Jeg glæder mig til det er min tur en dag – igen, minus kvalmen forstås.

  Kh

  • Tak Sabrina – og ja, første trimester er jo heldigvis vidt forskelligt fra kvinde til kvinde <3

 • Stort tillykke! Jeg glæder mig så meget til at være tante, og følge lidt med på sidelinjen! ❤

 • Tillykke igen søde Acie. Håber 2 trimester bliver mere mild mod dig. Det er en helt sindssyg ting at være gravid og det er på mange måder vidunderligt, men kræver også sit mht fysikken. Håber resten af graviditeten kommer til at gå fint. Og så skal du jo barsle med Christina. Hvor hyggeligt for jer 🙂

  • Det går heldigvis allerede meget bedre, selvom jeg stadig bliver helt ustyrlig træt og liiidt dårlig, hvis ikke jeg passer mine spisetider (lidt opad bakke, når man er på skiferie med 5 fulde venner, hahaha.. Jeg har købt en masse gulerødder). Og ja – vi glæder os, og har allerede haft rigtigt meget glæde af hinanden. Eller mest mig. Hun er jo lige 3 måneder længere henne <3

 • Hurra – sikke en sej og modig baby-agurk, der har været med ude på løjperne <3 😀
  Tillykke med det hele – det bliver så hyggeligt at følge med, er jeg sikker på.

  – A

  • Ja, og det bekommer den lille Cornichon umådeligt godt med lidt frisk bjergluft <3

 • Også herinde skal du have et kæmpe tillykke.
  Det er det vildeste og fedeste du går ind til 💕
  Kærlig hilsen Trine , som selv blev mor for første gang for 12 måneder siden 😋

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top