Du læser nu
#Onsdagsønskelisten

#Onsdagsønskelisten

onsdagsoensker-120417

affiliate-bar-1

Efter flere måneders shoppetørke, begynder jeg igen at mærke interessen vende retur – måske er det de mange forårsvarer, måske er det det bedre vejr, måske er det kvalmens retræte eller måske er det en kombination af all of the above:) Lige nu har jeg ihvertfald lyst til at tilføje en masse småblomstrede forårs-herligheder til garderoben. Og nu til forår vil jeg kombinere nederdele med elastik i taljen, oversize strik og læder- eller ruskindsjakker… og så sneaks eller ballerinaer<3 Og ja – min liste er lidt Ganni-tung, men hvor er den nye SS17-kollektion bare fin – flæser, småblomstrede print og fine faconer. 10 point herfra!

  1. Nude strik med flæser fra Pieces – fås også i grå og armygrøn <3
  2. Kjole med flæseærmer og print fra Ganni
  3. Cremefarvet grov oversize strik fra Ganni (på udsalg) 
  4. Badedragt med flæser og læg fra Ganni
  5. Ruskindsjakke fra Pieces
  6. Nederdel fra Ganni
  7. Flats fra Notabene
 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top